ستاره پرهزینه پرسپولیس و ادامه انتظار برای تمدید قرارداد!
طبق گزارش "ورزش سه"، تیم پرسپولیس در نخستین مسابقهاش در دور بیست و ششم لیگ برتر، در ورزشگاه خانگی شمسآذر به میدان رفت و با یک نمایش زیبای به ویژه در ۳۰ دقیقه ابتدایی، موفق شد با نتیجه دو بر صفر پیروز شود. با این پیروزی، مهدی تارتار که اولین تجربهاش را به عنوان سرمربی در این دیدار پذیرفت، توانسته سه امتیاز را به دست آورد و حالا تیمش در انتظار ملاقات عصر امروز با استقلال خوزستان است. در این بازی، حواشی جالبی هم حول نام «اوستون اورونوف»، ستاره ازبکستانی باشگاه پرسپولیس به وجود آمد. تصاویری که مرور شد نشان میداد این بازیکن پیش از پایان نیمه اول و نیز کمی زودتر از پایان مسابقه به رختکن رفت و این موضوع باعث شده بود برخی تصور کنند که او ممکن است از کادر فنی و باشگاه ناراحت باشد. اما مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس، دیروز در این مورد توضیحاتی ارائه نمود و باشگاه پرسپولیس نیز به این شایعات پاسخ داد.
از این رو به نظر میرسد که اکنون میان اورونوف و باشگاه پرسپولیس هیچ مشکلی وجود نداشته باشد و این ستاره ازبکستانی به فعالیتش در این تیم ادامه میدهد. با این حال، احتمال میرود که اوستون اورونوف در دومین بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در ترکیب اصلی جایی نداشته باشد. در عوض، امکان بازگشت ایگور سرگیف به ترکیب اصلی و حضورش در خط حمله در کنار علی علیپور وجود دارد و همچنین به نظر میرسد تیوی بیفوما و محمدمهدی محبی نیز در کنار مهدی تارتار به عنوان دو وینگر در این بازی به میدان خواهند رفت.
به این ترتیب، هواداران پرسپولیس ممکن است برای تماشای دوباره بازی اورونوف مدتی بیشتر منتظر بمانند. با این حال، شاید مهدی تارتار تصمیم بگیرد بنا بر ضرورتهای مسابقه و در دقایق پایانی از این ستاره ازبکستانی بهره ببرد. جالب است که اوستون اورونوف در فصل گذشته به مدت ۱۵ مسابقه متوالی در ترکیب پرسپولیس حضور داشته و از زمان پیوستنش به این باشگاه رکوردشکنی کرده است.
بعد از غیر حضور در بازی هفته ششم مقابل ملوان، اورونوف از بازی هفتم تا بیستم (به عبارت دیگر از بعد از مسابقه با ملوان در دور رفت تا پایان رویارویی با همین تیم در دور برگشت) به شکل مستمر در مسابقات پرسپولیس شرکت کرد. او تنها یک دیدار مقابل گلگهر را از دست داد و در آخرین بازی فصل گذشته پرسپولیس که برابر خیبر بود، به مدت ۳۱ دقیقه به میدان رفت. اما با نیمهتمام ماندن لیگ، اورونوف دیگر فرصتی برای نمایش تواناییهایش در ترکیب پرسپولیس نداشت. همچنین به دلیل شرکت در جام جهانی، غیبت این بازیکن در دیدار پلیآف آسیایی برابر چادر ملو مشاهده شد.
اوستون اورونوف در فصل گذشته در مجموع ۱۱۹۱ دقیقه به میدان آمد و موفق شد سه بار گلزنی کند و دو پاس گل نیز به همتیمیهایش ارسال کرد. اگرچه بررسی عملکرد او در اولین فصل حضورش در پرسپولیس، حاکی از فاصلهای قابل توجه با این اعداد و ارقام است و هواداران این تیم همچنان در انتظار تکرار شخصیت مؤثر اورونوف در ترکیب تیم محبوبشان هستند. با این همه، بعید به نظر میرسد امروز شاهد حضور این ستاره ازبکستانی در ترکیب اصلی پرسپولیس باشیم و دوری او از میدان همچنان ادامه خواهد داشت. این بازیکن به دلیل سبک خلاق و تکنیکیاش در بین هواداران پرسپولیس بسیار محبوب است و نمایشهایش همیشه تحت توجه ویژه قرار میگیرد. بازیکنی که در چهارمین فصل حضورش در این باشگاه، در اردوی پیشفصل پرسپولیس، یک بار نیز بازوبند کاپیتانی را بر دوش داشت.