• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • جهان
  • جامعه
  • اقتصادی
  • خواندنی ها
  • ورزش
  • هنر
  • فناوری
  • حوادث
  • سلامت
  • ویژه
  • قیمت سکه
صفحه اصلی / اخبار
کد خبر 680311 ۱۴۰۵/۰۶/۰۲ - ۱۰:۵۳

رئیس دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است

ساعت 24 - محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، در رابطه با مسأله قیمت بنزین اظهار داشت: اختلاف قیمت بنزین با کشورهای همسایه به طرز چشمگیری افزایش یافته است. هیچ شکی نیست که باید در وضعیت بنزین اقداماتی صورت گیرد. با کاهش تولید به دلیل جنگ، لازم است که میزان مصرف نیز کاهش یابد. در خصوص سیاست‌های قیمتی، نظرات متفاوتی وجود دارد و فعلاً قادر به معرفی گزینه‌ای واحد نیستم.

 

 

اشتراک‌گذاری: T W X f
لینک کوتاه: https://www.saat24.news/news/680311

اخبار مرتبط

  • کاهش سهمیه بنزین در نرخ دوم/ آیا سناریوی جدیدی در زمینه بنزین آغاز شده است؟
  • رئیس دفتر رئیس‌جمهور: افزایش مبلغ کالابرگ تنها برای خانوارهای نیازمند خواهد بود
  • رئیس دفتر رئیس‌جمهور پیشین اقدام به افشاگری کرد: من و محمد خاتمی به تیم پرسپولیس علاقه‌مندیم، ولی حسن خمینی طرفدار استقلال است/ آیا حسن روحانی اصلاً دانش فوتبالی دارد؟
  • بررسی صحت اظهارات رئیس دانشگاه صدا و سیما در مورد سانسور سخنان پزشکیان/ آیا واقعاً دفتر رئیس‌جمهور دخالت کرده است؟
  • جزئیات مربوط به سهمیه بنزین در شهریور ۱۴۰۵
  • معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبرنگاران روایتگر حقیقت و صدای مردم هستند

نظرات کاربران

نظر شما
نظر شما ثبت شد و پس از تایید نمایش داده می‌شود.
ثبت نظر انجام نشد. لطفاً اطلاعات فرم را بررسی و دوباره تلاش کنید.

درباره ساعت ۲۴

سایت تحلیلی-خبری ساعت ۲۴ با درک دقیق از پیچیدگی‌های زندگی امروز، تازه‌ترین رویدادهای ایران و جهان را همراه با تحلیل‌های کارشناسی در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • استفاده از کوکی‌ها
  • RSS

© ۱۴۰۵ کلیه حقوق متعلق به ساعت ۲۴ می‌باشد.