بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که در طول دو سال گذشته، علی‌رغم چالش‌های بسیار و جنگ تحمیلی، با جدیت به سمت تکمیل کریدورهای مرزی و رفع گلوگاه‌های حمل‌ونقل حرکت شده است. او تأکید کرد که این کریدورها نه تنها به ساخت زیرساخت منجر می‌شوند، بلکه همچنین امنیت را تقویت کرده، باعث رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال خواهند شد و در کل، نقش بسزایی در اقتصاد کشور دارند.

وی اشاره کرد: پروژه‌هایی مانند اتصال ریلی چابهار به زاهدان و تکمیل کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب، از جمله طرح‌هایی هستند که در همین راستا به پیش می‌روند.

صادق تصریح کرد: کریدور به معنای صرفاً ایجاد زیرساخت نیست؛ بلکه به تقویت امنیت، رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی کمک می‌کند. با اتمام کریدورهای جاده‌ای و ریلی، شرایط احیای کریدورهای اقتصادی کشور نیز فراهم خواهد آمد.

وزیر راه و شهرسازی در پایان خاطرنشان کرد: در حین جنگ‌های اخیر، ارتباطات حمل‌ونقلی با کشورهای همسایه نقش بسیار مؤثری در تأمین و انتقال کالاهای ضروری و اساسی ایفا کرد و باوجود محدودیت‌های به وجود آمده، امکان دسترسی به کالاها در نقاط مختلف کشور فراهم گردید.