سیدعلی مدنی‌زاده در روز پنجشنبه پنجم شهریور، به همراه ارسلان زارع استاندار بوشهر و گروهی از مدیران استان، از تأسیسات آسیب‌دیده پارس جنوبی بازدید به عمل آورد و از آخرین اقدامات مربوط به بازسازی این تأسیسات مطلع شد.

پس از این بازدید، مدنی‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز فرایند بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده اظهار داشت: فعالیت‌های مرتبط با بازسازی با شدت و سرعت بالایی آغاز گردیده و مجموعه‌های مختلف در این زمینه به‌خوبی همکاری می‌کنند.

او با اظهار قدردانی از همکاری نهادهای بانکی، به‌خصوص بانک تجارت، افزود: خوشبختانه با همت و غیرت نهادهای مختلف، فرایند بازسازی آغاز شده و اقدامات ضروری در حال انجام است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بر لزوم رفع موانع مالی پروژه‌های بازسازی تأکید کرده و بیان داشت: در تهران نیز تمرکز ما بر برطرف کردن موانع تأمین مالی است و تاکید کرده‌ایم که هیچ مانعی نباید در مسیر تأمین مالی بازسازی تأسیسات پارس جنوبی ایجاد شود.

او ادامه داد: هر زمان که بروکراسی، محدودیت یا مانعی در تأمین مالی وجود داشته باشد، باید به وزارت اقتصاد گزارش شود تا برای حل آن اقدامات لازم انجام گیرد.

مدنی‌زاده در اشاره به برنامه زمان‌بندی برای بازگرداندن ظرفیت‌های تولید گاز گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ما تلاش می‌کنیم که تا پایان امسال نیمی از مشکلات گازی حل شود و بخش باقی‌مانده نیز قبل از زمستان سال آینده به سرانجام برسد.

او همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر بزرگ‌ترین محدودیت موجود، زمان لازم برای ساخت و تکمیل تأسیسات است و سایر موانع باید با همکاری نهادهای مسئول از بین بروند.

وزیر اقتصاد همچنین بر اهمیت همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای بانکی برای تسریع در روند بازسازی تأسیسات پارس جنوبی تأکید کرده و گفت: هدف این است که با تأمین منابع به‌موقع و رفع موانع، ظرفیت‌های آسیب‌دیده هرچه سریع‌تر به فعالیت‌های تولیدی بازگردند.

انتهای پیام