به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» که به‌عنوان رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش حضور داشت، در مراسم تکریم و معارفه مسئولان پیشین و جدید واحد مهندسی و پدافند غیرعامل ارتش، بر اهمیت فعالیت‌های مهندسی در تقویت قابلیت‌های رزمی ارتش تأکید کرد. وی بیان داشت که مهندسی رزمی در دوران دفاع مقدس، نقشی مهم و کلیدی در موفقیت عملیات‌ها ایفا کرد؛ زیرا این واحد در مراحل مختلف عملیات، از فراهم آوردن امکانات و تدارکات قبل از اقدام نظامی گرفته تا ساخت خاکریزها، جاده‌ها، پل‌ها و سایر ابزارهای ضروری، فعالیت می‌کند و بعد از عملیات نیز اقدام به ایجاد استحکامات دفاعی خواهد کرد.

به نقل از روایت دفاع پرس، دریادار سیاری در ادامه افزود: واحد مهندسی در پیروزی‌ها در عملیات‌هایی همچون طریق‌القدس، ثامن‌الائمه (ع)، فتح‌المبین و بیت‌المقدس تأثیر زیادی داشت و یکی از دستاوردهای مهم آن، ساخت پل بر روی کارون در عملیات بیت‌المقدس بود که پروژه‌ای بسیار دشوار به شمار می‌رفت و با طراحی و اجرای مهندسی، اجازه داد تا چندین لشکر از طریق این پل عبور کرده و عملیات را با موفقیت به انجام برسانند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش همچنین در طی این مراسم به اهمیت کار بنیاد تعاون در روحیه کارکنان اشاره کرد و گفت: به دلیل تأثیر مستقیمی که بنیاد تعاون بر وضعیت روحی کارکنان دارد، این بنیاد از اهمیت خاصی برخوردار است. اگر افراد در هر سازمانی با انگیزه و روحیه مناسب فعالیت کنند، می‌توانند به رشد و پیشرفت آن سازمان کمک قابل توجهی نمایند. برعکس، در صورتی که روحیه و انگیزه در یک سازمان وجود نداشته باشد و کارکنان با ایمان و اعتقاد به وظایف خود نپردازند، به‌طور قطع آن سازمان نمی‌تواند به ترقی دست یابد.

در این مراسم، از تلاش‌های امیر سرتیپ «شکری» که به‌عنوان معاون پیشین مهندسی و پدافند غیرعامل ارتش خدمت کرده بود و همچنین «سید مهدی نامجوی» مدیرعامل قبلی بنیاد تعاون ارتش تقدیر و تشکر به عمل آمد.