در سایه تنش‌های رو به افزایش بین مسکو و لندن، اظهارات کرگ همیلتون-پارکر، پیشگوی بریتانیایی معروف به «پیامبر عذاب»، به طور قابل توجهی مورد توجه قرار گرفته است. او به تازگی ادعا کرده است که تهدیداتی پنهان علیه بریتانیا در راه است؛ در حالی که روسیه نیز بریتانیا را به «بازی با آتش» متهم کرده است.

جزئیات پیشگویی حمله شیمیایی روسیه به بریتانیا

کرگ همیلتون-پارکر پیش‌بینی می‌کند که روسیه به شیوهای مشابه با حادثه مسمومیت سالزبری، حملات شیمیایی را علیه برندهای بریتانیایی یا فروشگاه‌های بزرگ با استفاده از قرار دادن مواد سمی در اقلامی مانند غذای کودک، شیر یا البسه انجام خواهد داد.

این اقدام به عنوان پاسخی به حمایت بریتانیا از اوکراین در نظر گرفته می‌شود؛ چرا که ارتش اوکراین به انبارها و مراکز «وایلدبریز»، که معادل آمازون در روسیه به حساب می‌آید، حمله کرده است.

هشدارهای نظامی درباره توانمندی‌های زیردریایی روسیه

جنرال سر گویین جنکینز، فرمانده ارشد نیروی دریایی سلطنتی، نسبت به تهدیداتی که توانایی‌های زیردریایی روسیه برای بریتانیا به وجود می‌آورد، هشدار داده است. او بیان کرد که بریتانیا یک کشور جزیره‌ای است که به طور کامل به دریا وابسته است و پیشرفت در قابلیت‌های زیردریایی روسیه، همواره برای متحدانش چالشی به شمار می‌آید.

واکنش قاطع بریتانیا به تهدیدات روسیه

در واکنش به تهدیدات روسیه، سخنگوی وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد که کشورش در کنار اوکراین قرار دارد و متعهد به تأمین تجهیزات نظامی و دفاعی در برابر تهاجم پوتین است. او بر این نکته تأکید کرد که روسیه نباید در عزم دولت بریتانیا برای مقابله با تجاوزات این کشور تردیدی به خود راه دهد.

پیش بینی