محمد نصیری در روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، درباره وضعیت فعالیت احزاب در استان قزوین توضیح داد: ما پیشنهاد کردیم تا به منظور خروج فعالیت احزاب از حالت پراکنده و ایجاد یک ساختار منسجم، دبیران احزاب در ابتدا ساختمان خانه احزاب را تحویل گرفته و فعالیت‌های خود را از آن مکان آغاز نمایند.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین اضافه کرد: احزاب می‌توانند جلسات و نشست‌های خود را در این مجموعه برگزار کرده و برای دعوت از مهمانان و هماهنگی‌های دیگر از امکانات این مکان بهره ببرند؛ به ویژه که این ساختمان دارای سالن مناسب و تجهیزات لازم برای چنین فعالیت‌هایی است.

نصیری همچنین به عدم تمایل احزاب برای تحویل این ساختمان اشاره نمود و تصریح کرد: متأسفانه علی‌رغم دعوت‌های متعدد، هنوز تمایل ضروری برای پذیرش این ملک و آغاز فعالیت در آن دیده نشده است.

این مقام مسئول ادامه داد: ما ۲ جلسه در دفتر سیاسی و امنیتی استانداری به همراه دوستان اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل برگزار کرده‌ایم و یک جلسه دیگر نیز در ساختمان خانه احزاب ترتیب داده شده است، ولی با این وجود، احزاب هنوز برای تحویل این مجموعه اعلام آمادگی نکردند.

به گفته مدیرکل سیاسی استانداری قزوین، احزاب و فعالان سیاسی استان در رویدادهای مختلف با استانداری همکاری مثبتی داشته‌اند و هر زمان که نیاز بوده در جلسات و مباحث مختلف حضور یافته و مواضع خود را اعلام کرده‌اند.

وی آمادگي احزاب برای حضور در جلسات را در شرایط اخیر کشور یادآور شد و گفت: در این زمینه، احزاب حمایت خوبی از فعالیت‌های دولت، نظام و مجموعه حاکمیت به نمایش گذاشتند و در همکاری و همراهی با این نهادها عملکرد مطلوبی داشته‌اند.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین یادآور شد: به منظور ایجاد هماهنگی بهتر در بین احزاب، با دستور استاندار قزوین و تشدید پیگیری‌های مدیریتی استان، راه‌اندازی خانه احزاب به عنوان یک اولویت در نظر گرفته شد و ما مدتی را به تأمین مکان مناسب برای این مجموعه اختصاص دادیم.

وی اشاره کرد که مکان مورد نیاز برای خانه احزاب تأمین شده و در نهایت، یک ساختمان ملکی متعلق به استانداری با شرایط نسبتا مناسب برای این منظور انتخاب شده است و قرار است این فضا در اختیار خانه احزاب قرار گیرد.

نصیری افزود: در راستای برگزاری انتخابات خانه احزاب در استان، ما چندین بار با خانه احزاب ایران مکاتبه انجام داده‌ایم، اما به دلیل شرایط ویژه حاکم بر کشور و مشابهت وضعیتی که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا وجود دارد، در حال حاضر خانه احزاب ایران تمایلی برای برگزاری انتخابات ندارد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که استانداری ادامه‌دار پیگیر این موضوع باشد و زمانی که خانه احزاب ایران آمادگی خود را اعلام کند، انتخابات مربوط به خانه احزاب قزوین برگزار شود و در عین حال خاطرنشان کرد که امیدواریم دبیران احزاب از هم‌اکنون ساختمان را تحویل گرفته و فعالیت‌های اولیه خود را برای برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های سیاسی آغاز کنند.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین ضمن تقدیر از فعالیت‌های احزاب در این استان، یادآور شد: دبیران احزاب در طول سال همکاری خوبی با مجموعه سیاسی استانداری داشتند و موارد متعددی از نشست‌ها با حضور مسؤولان کشوری و استانی برگزار شده است.

وی ادامه داد: برخی از این جلسات شامل ملاقات‌هایی با الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، نشستی با رئیس دفتر بازرسی رئیس‌جمهور و همچنین جلساتی با استاندار قزوین و دیگر مسئولان است.

نصیری تأکید کرد که نمایندگان و دبیران احزاب در این نشست‌ها به طور فعال شرکت دارند، در مباحث مشارکت کرده و پیشنهادات مختلفی را درباره مسائل روز استان و کشور مطرح می‌کنند و از این نظر از تمامی دبیران و فعالان احزاب در استان قدردانی می‌نماییم.