طبق گزارش ایلنا به نقل از ارم نیوز، «انور قرقاش»، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی، اعلام کرد که کشورش به دنبال گسترش همکاری‌ها با آلمان در حوزه‌های دفاعی و هوش مصنوعی است.

قرقاش در آستانه سفر «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی به برلین، به خبرگزاری آلمان (دپ‌آ) بیان کرد که اکنون زمان مناسبی برای ارتقاء روابط میان این دو کشور فرا رسیده است.

مشاور رئیس امارات همچنین به این نکته اشاره کرد که می‌توان همکاری‌هایی در زمینه پهپادها میان دو کشور ایجاد کرد و درباره وضعیت بحران‌های جهانی نظیر جنگ اوکراین و تنش‌ها با ایران، گفت که دنیا به اندازه کافی برای مقابله با تهدیدات ناشی از موشک‌ها و پهپادهای پیشرفته آماده نیست.

وی افزود: «به نظر من آلمان درک کرده است که ماموریت‌های آینده قطعاً مشابه ماموریت‌های گذشته نخواهند بود».

قرقاش همچنین بر تمایل عمیق امارات متحده عربی به توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی تأکید کرد.

بن زاید به زودی سفری رسمی به آلمان خواهد داشت که در جریان آن با «فرانک والتر اشتاین‌مایر»، رئیس جمهور و «فردریش مرتس» صدراعظم این کشور ملاقات خواهد کرد.