بر اساس گزارش ایلنا و به نقل از رویترز، «دمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ کرملین، امروز -چهارشنبه- اعلام کرد که روسیه به دنبال این است که مذاکرات صلح با میانجیگری آمریکا به منظور خاتمه جنگ در اوکراین به زودی مجدداً آغاز شود.
پسکوف تصریح کرد که مسکو به هیچ عنوان جزئیات مربوط به هر گونه توافق ممکن را publicly مورد بررسی قرار نخواهد داد، اما تأکید بر وجود یک اراده سیاسی برای احیای مذاکرات به کرات صورت گرفته است.
این اظهارات با واکنش به سخنان «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده، مطرح شد که ابراز کرد ممکن است بتوان یک برنامه راهنما برای از سرگیری مذاکرات به منظور دستیابی به توافقی که هر دو طرف را راضی کند، طراحی کرد.
از اوایل ماه جاری، هیچگونه مذاکراتی میان روسیه و اوکراین انجام نشده است، با این حال «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور ایالات متحده، در پایان هفته گذشته نمایندگان خود را به منظور از سرگیری تلاشهای متوقف شده به مسکو و در ادامه به کییف اعزام کرد.
نظرات کاربران