بر اساس گزارش ایلنا، شبکه خبری «سی‌ان‌ان» اعلام کرده است که آمریکا به طور پیوسته در حال ارزیابی حملات احتمالی به تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران بوده و در این راستا، جلسه‌ای پرچالش برای برنامه‌ریزی این حملات در وزارت دفاع آمریکا برگزار شده است.

سی‌ان‌ان با استناد به تصاویر ماهواره‌ای گزارش داده که فعالیت‌های ساختمانی در سایت «کوه‌کلنگ»، واقع در نزدیکی تأسیسات هسته‌ای نطنز، در سال جاری به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.

تحلیلگران مورد استناد این شبکه گمانه‌زنی کرده‌اند که تأسیسات زیرزمینی کوه‌کلنگ ممکن است به‌عنوان یک مکان امن برای تداوم فعالیت‌های هسته‌ای ایران ایجاد شده باشد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نیز در روز جمعه گذشته هشدار داده بود که ممکن است واشنگتن اقدام به هدف‌گذاری کوه‌کلنگ نماید. وی ادعا کرده بود که آمریکا از تمامی فعالیت‌های ایران آگاه بوده و حملات شدیدی را علیه این کشور انجام خواهد داد.

این سایت کوه‌کلنگ در نزدیکی تأسیسات غنی‌سازی نطنز واقع شده و از استحکام بالایی برخوردار است. این مکان شامل دو مجموعه تونلی است که در عمق قابل توجهی از زمین ساخته شده‌اند.

 

انتهای پیام/