طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و بر اساس اطلاعات دریافتی از هوشیو، «احمد بوراک داغلیاوغلو» در صحبتهای اخیرش به این موضوع اشاره کرد که ویژگیهای جغرافیایی، تخصص نیروی کار، زیرساختهای صنعتی و قابلیت دسترسی ترکیه به بازارهای اروپا، خاورمیانه، آسیای مرکزی و کشورهای شمال آفریقا، این کشور را به محل جذابی برای فناوری و استارتاپها تبدیل کرده است.
وی همچنین اعلام کرد که ترکیه برای ترغیب سرمایهگذاران بینالمللی تدابیر مالیاتی تازهای را در نظر گرفته است؛ از جمله کاهش مالیات بر درآمد شرکتها در راستای صادرات خدمات و نرمافزار، بهعلاوه ارائه معافیتهای مالیاتی برای شرکتهای چندملیتی که مراکز خدمات و تجاری خود را در استانبول راهاندازی کنند.
رئیس دفتر سرمایهگذاری ریاستجمهوری ترکیه همچنین به اهمیت توسعه هوش مصنوعی تأکید کرد و بیان داشت که این کشور در نظر دارد با افزایش سرمایهگذاری در زمینه فناوری و گسترش کاربرد هوش مصنوعی، توان رقابتی اقتصادی خود را در سالهای آتی بهبود بخشد.
نمایشگاه GITEX در ترکیه در تاریخهای ۹ و ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۶ در استانبول برگزار گردید که میزبان بیش از ۵۰۰ شرکت، ۱۵۰ سخنران و ۱۰۰ سرمایهگذار از بیش از ۷۰ کشور بود.
۲۲۷۲۲۷
نظرات کاربران