امین نیاکان، امروز جمعه سوم مهرماه در جلسهای که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، به بیان جزئیاتی درباره یک حادثه پرداخت. او اعلام کرد که در ساعت یک بامداد امروز، به دلیل گزارش مسمومیت یک بیمار در پارک گلها واقع در معالیآباد شیراز، یک دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ جهت ارائه خدمات پزشکی فوری به محل اعزام گردید.
وی تصریح کرد: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در حین کمکرسانی به بیمار، با حمله تعدادی از افراد مواجه شدند و با سلاح سرد مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. در نتیجه این واقعه، دو نفر از کارشناسان اورژانس به شدت مجروح شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ادامه صحبتهایش بیان کرد: یکی از کارشناسان پس از دریافت خدمات پزشکی از بیمارستان ترخیص شده، اما کارشناس دیگر به دلیل شدت جراحات و وخامت حالش، در واحد مراقبتهای ویژه یکی از بیمارستانهای شیراز بستری و تحت درمان قرار دارد.
انتقال بیمار با آمبولانس دیگر
نیاکان با تأکید بر این نکته که بخش سلامت همواره در کنار مردم و به خدمتگزاری آنان متعهد است، اظهار داشت: حتی پس از وقوع این حادثه، فرآیند خدمترسانی به بیمار قطع نشد و بلافاصله آمبولانس دیگری برای انتقال بیمار به بیمارستان ارسال گردید تا بیمار تحت مراقبتهای لازم قرار بگیرد.
وی همچنین به پیگیری سریع و جدی مقامات قانونی استان اشاره کرد و گفت: موضوع این حادثه فوراً به پلیس ارجاع شده و یکی از افراد مرتبط با آن دستگیر شده است. تلاشها برای شناسایی و دستگیری دیگر افراد دخیل نیز همچنان ادامه دارد.
تأکید بر پیگیری قانونی حادثه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر ضرورت حفاظت از امنیت کارکنان اورژانس ۱۱۵ و تمامی نیروی فعال در عرصه سلامت تأکید کرد و افزود: این دانشگاه تمامی تلاش خود را برای پیگیری قضایی موضوع تا حصول نتیجه و برخورد مناسب با عاملان این حادثه انجام خواهد داد.
نیاکان در خاتمه گفت: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در مواقع بحرانی برای نجات جان مردم در صحنه حاضر میشوند و تأمین امنیت و آسایش این نیروهای خدمترسان، نیاز مبرم برای ادامه ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به جامعه است.
انتهای پیام
نظرات کاربران