به نقل از ایلنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در یک مجمع فرهنگی که در سن‌پترزبورگ برگزار شد، نسبت به سؤالی از سوی یکی از خبرنگاران درباره مذاکرات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، واکنش نشان داد.

این خبرنگار از پوتین پرسید آیا نسبت به ملاقات و گفت‌وگوهای ترامپ و شی «حسود» است که پوتین با جواب به این سؤال، تأکید کرد: «حسادت به مفاهیم و حوزه‌ای کاملاً متفاوت برمی‌گردد؛ این احساس انسانی بیشتر به روابط میان زنان و مردان ارتباط دارد. به نظر نمی‌رسد چنین عواطفی در عرصه سیاست بین‌الملل جایی داشته باشد.»

رئیس‌جمهور روسیه سپس به استقبال از مذاکرات میان واشنگتن و پکن پرداخت و اظهار داشت: «چرا ما باید از این مذاکرات حمایت کنیم؟ زیرا اقتصادهای آمریکا و چین در زمره بزرگ‌ترین اقتصادهای جهانی قرار دارند.»

او تأکید کرد که نحوه توافق‌نامه‌های این دو کشور در خصوص مسائل اختلاف‌برانگیز و مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا و همچنین ماهیت هر نوع توافق احتمالی بین آن‌ها، تأثیر شگرفی بر کل اقتصاد جهان و به ویژه اقتصاد روسیه خواهد گذاشت.

پوتین در ادامه به وضعیت روابط میان مسکو و واشنگتن پرداخت و گفت که این روابط «تقریباً به صفر رسیده است»، در حالی که حجم تبادلات تجاری میان روسیه و چین هم‌اکنون به ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده است.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین اظهار داشت که هنوز درباره شرکت در نشست آتی مجمع همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) در چین تصمیم نهایی نگرفته است.

انتهای پیام/