حسین حسینی در گفت‌وگویی که با ایسنا داشت، به بررسی اوضاع کنونی بازار خودرو پرداخته و درباره بی‌برنامگی‌های حاکم هشدار داد. وی با انتقاد از فقدان نظارت موثر بر قیمت‌گذاری خودرو، تصریح کرد: متأسفانه وضعیت بازار به حال خود رها شده و نقش مصرف‌کننده واقعی در تعیین قیمت‌ها ناچیز است.

وی همچنین افزود: قیمت‌ها براساس نرخ‌های غیرمنطقی که در فضای مجازی وجود دارند، مشخص می‌شوند و متأسفانه مردم در معاملات خود به همین قیمت‌های نادرست اتکا می‌کنند. در این میان، اتحادیه نیز عملاً هیچ ابزار یا صلاحیت قانونی برای تأثیرگذاری بر قیمت‌ها را ندارد.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو مشهد در ادامه به افزایش بی‌سابقه دلار در ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: با توجه به نوسانات ارزی و بحث‌های مطرح شده درباره قیمت بنزین، افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در قیمت برخی خودروها را شاهد بوده‌ایم. نکته قابل تأمل این است که بیشترین توجه به خودروهای برقی جلب شده است. در حالی که با در نظر گرفتن شرایط زیرساختی و هزینه‌ها، این خودروها در حال حاضر برای مصرف‌کنندگان به هیچ عنوان به‌صرفه نیستند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا واردات خودروهای کارکرده توانسته تأثیری بر کاهش قیمت خودروهای داخلی بگذارد، تأکید کرد: خیر، این واردات عملاً تأثیر بازدارنده‌ای بر قیمت خودروهای داخلی نداشته است. بازار به شدت دچار التهاب است و مردم به امید افزایش قیمت خودرو در آینده، حتی از فروش خودروهای خود نیز صرف نظر کرده‌اند. وضعیت به قدری آشفته است که هیچ‌یک از پیش‌بینی‌های قبلی محقق نشده و بازار هر روز شرایط بدتری به خود می‌گیرد.

حسینی فضای مجازی را به عنوان عامل اصلی بی‌ثباتی کنونی شناسایی کرد و خواستار اقدام جدی مسئولین در این زمینه شد. وی تأکید کرد: متولیان باید وارد عمل شوند. هر کسی نباید اجازه داشته باشد که در فضای مجازی تنش ایجاد کند و به دنبال منافع خود در این وضعیت هرج و مرج باشد. مراجع ذی‌صلاح، به ویژه سازمان تعزیرات حکومتی، باید با افرادی که تنها به فکر سودجویی خود هستند، برخورد قاطع کنند تا بازار به یک ثبات نسبی دست یابد و از آسیب بیشتر به مردم جلوگیری شود.

انتهای پیام