طبق گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه سینماشهر، بیست‌وهفتمین هفته از سال جاری، که از روز شنبه ۲۸ شهریور آغاز و تا پایان جمعه ۳ مهر ادامه داشت، با استقبال چشمگیر ۷۵۴ هزار و ۴۷۸ نفر از تماشاگران همراه بود. این هفته سینمای ایران موفق به کسب درآمدی معادل ۱۰۰ میلیارد تومان شد و فیلم «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با جذب ۴۸۴ هزار و ۴۱ نفر از مخاطبان، به همراه پردیس سینمایی کوروش که میزبان ۴۵ هزار و ۹۷۶ نفر بود، در صدر فهرست پرمخاطب‌ترین فیلم و پردیس سینمایی قرار گرفتند.

براساس اطلاعات موجود در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا)، پس از پردیس سینمایی کوروش با ۴۵ هزار و ۹۷۶ مخاطب و رشد ۹۸ درصدی نسبت به هفته بیست و ششم، پردیس سینمایی ایران‌مال با ۳۰ هزار و ۳۳۷ نفر و رشد ۵۴ درصدی، پردیس سینمایی آزادی با ۱۸ هزار و ۱۷۳ تماشاگر و رشد ۶۴ درصدی، پردیس سینمایی هدیش با ۱۶ هزار و ۴۵۸ نفر و رشد ۳۶ درصدی و پردیس سینمایی لوتوس‌مال با ۱۵ هزار و ۶۲۷ نفر و رشد ۵۹ درصدی در دامنه بعدی از نظر جذب مخاطب قرار گرفته‌اند.

همچنین فیلم «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با جذب ۴۸۴ هزار و ۴۱ مخاطب، فیلم «زنده‌شور» به کارگردانی کاظم دانشی با ۶۱ هزار و ۷۸۰ نفر، فیلم سینمایی «اسکورت» به کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا با ۶۰ هزار و ۱۴۲ نفر، فیلم «استخر» به کارگردانی سروش صحت با ۴۹ هزار و ۹۱۶ تماشاگر و انیمیشن «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان با ۴۷ هزار و ۱۹۴ نفر، به‌عنوان پنج فیلم پرفروش این هفته معرفی شدند.

با مروری به آمارهای ثبت‌شده در سامانه سمفا، با احتساب ۷۵۴ هزار مخاطب در هفته بیست‌وهفتم و از تاریخ ۱۷ مرداد در قالب هفته بیست‌ویکم (۱۷ الی ۲۳ مرداد) با ۲۵۱ هزار مخاطب، هفته بیست‌ودوم (۲۴ الی ۳۰ مرداد) با ۳۲۸ هزار نفر، هفته بیست و سوم (۳۱ مرداد الی ۶ شهریور) با ۳۵۲ هزار نفر، هفته بیست و چهارم (۷ الی ۱۳ شهریور) با ۳۹۹ هزار نفر، هفته بیست و پنجم (۱۴ الی ۲۰ شهریور) با ۴۸۵ هزار نفر و هفته بیست و ششم (۲۱ الی ۲۷ شهریور) با ۶۰۷ هزار نفر، نشان می‌دهد که سینمای ایران در ۷ هفته متوالی شاهد یک روند افزایشی مطلوب در جذب مخاطب بوده است.