زهرا فخار در گفت‌وگویی که با ایسنا داشت، اعلام کرد: به مناسبت فرا رسیدن هفته‌ی شکوهمند دفاع مقدس، با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان سمنان و دانشگاه علوم پزشکی سمنان، بیمارستان صحرایی به منظور خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی به مردم شهر سمنان راه‌اندازی می‌شود.

او همچنین افزود: این بیمارستان صحرایی به منظور ارائه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به عزیزان سمنانی و با همراهی پزشکان متخصص و مشاوران در رشته‌های مختلف دایر خواهد شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان سمنان در ادامه خاطرنشان کرد: در این بیمارستان، پزشکان متخصص در زمینه‌های قلب و عروق، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، اطفال، داخلی، جراحی، مشاوره روان‌شناسی و مشاوره تغذیه، به ارائه خدمات خواهند پرداخت.

فخار با اشاره به زمان برپایی این بیمارستان صحرایی، اعلام کرد که این رویداد در تاریخ ۸ و ۹ مهرماه ۱۴۰۵ در مصلای امیرالمؤمنین شهر سمنان برگزار خواهد شد و ساعات کار آن به‌طور کلی صبح‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و پس از ظهرها از ۱۶ تا ۲۰ خواهد بود.

او همچنین گفت: مردم عزیز شهر سمنان برای نوبت‌گیری و هماهنگی می‌توانند با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۳۱۳۸۲۵ تماس بگیرند تا از خدمات رایگان بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام