به نقل از ایسنا، وقوع سیلاب در نواحی صنعتی کلیدی خودروسازی در استان‌های «رایونگ»، «چاشوئنگ‌سائو» و «چون‌بوری» نه تنها رفت‌وآمد کارکنان را با مشکلاتی مواجه کرده، بلکه فعالیت‌های شرکت‌های حمل‌ونقل و تأمین‌کنندگان قطعات نیز به شدت دچار اختلال شده است. تعدادی از کارخانه‌های تولید قطعات به‌طور مستقیم تحت تأثیر این سیلاب قرار گرفته‌اند.

دو خودروساز مطرح تایلندی، یعنی تویوتا و هوندا، به دلیل مشکلاتی که در لجستیک به وجود آمده، به‌طور موقت در هفته گذشته تولیدات خود را متوقف کرده‌اند.

تویوتا از تاریخ ۳۰ سپتامبر فعالیت چهار کارخانه خود را متوقف ساخت؛ به‌طوری که کارخانه اصلی مونتاژ این برند در «بان فو»، محل تولید خودروهای پیکاپ هایلوکس و شاسی‌بلند «فورچونر» نیز در بین این کارخانه‌ها قرار دارد. این شرکت هنوز زمان دقیقی برای آغاز مجدد تولید خود اعلام نکرده است.

تویوتا تصریح کرده که در راستای ازسرگیری ارسال قطعات، همکاری و هماهنگی نزدیکی با تأمین‌کنندگان خود دارد، اما هنوز زمان مشخصی برای ازسرگیری تولید اعلام نکرده است.

هوندا نیز به‌دلیل عدم توانایی تأمین‌کنندگان قطعات در استان‌های «چون‌بوری» و «رایونگ» به دلیل حجم بالای آب‌گرفتگی، از تاریخ دوم تا ششم اکتبر فعالیت‌های تولیدی خود در کارخانه‌های «پراچین‌بوری» و «آیوتایا» را متوقف کرده است.

طبق گزارش گلوبال‌دیتا، این دو خودروساز همچنین به کارمندانی که املاک یا منازل آنان در اثر سیلاب دچار خسارت شده است، اجازه مرخصی اعطا کرده و اعلام نموده‌اند که برای جبران کاهش تولید، در هفته‌های آینده شیفت‌های کاری اضافی برگزار خواهند شد.

انتهای پیام