در تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر)، لیگ برتر انگلیس اعلام کرد که باشگاه منچسترسیتی به تمامی اتهاماتی که در خصوص نقض قوانین مالی این لیگ بین فصل‌های ۱۰-۲۰۰۹ و ۱۸-۲۰۱۷ مطرح شده بود، مجرم شناخته شده است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، این تیم از طریق تنظیم قراردادهای اسپانسری جعلی، توانسته بود درآمد خود را به صورت غیرواقعی بیش از ۹۰۰ میلیون پوند افزایش دهد.

با این حال، منچسترسیتی تمامی اتهامات را انکار کرده و در تاریخ اول اکتبر اقدام به ثبت درخواست تجدیدنظر نمود. این باشگاه در بیانیه‌ای رسمی تأکید کرد که در برابر اتهامات لیگ برتر بی‌گناه بوده و شواهد قوی و غیرقابل انکاری برای تأیید دیدگاه خود دارد.

پس از ازسرگیری لیگ برتر به دنبال وقفه ناشی از بازی‌های ملی، مایکل کریک در نخستین صحبت‌های خود از زمان اعلام حکم در مورد پرونده سیتی، نظراتش را بیان کرد.

سرمربی منچسترسیتی در دوران حرفه‌ای خود عضو تیمی بوده که در فصل‌های ۱۲-۲۰۱۱ و ۱۸-۲۰۱۷ به ترتیب بعد از منچسترسیتی در لیگ برتر قرار گرفته است. در صورتی که قهرمانی‌های سیتی بازنگری شده و عناوین این تیم تصاحب شود، احتمال دارد کریک نیز به یک مدال قهرمانی دیگر دست یابد.

کریک در کنفرانس خبری پیش از بازی با تاتنهام اظهار داشت: «صحبت درباره این موضوع از جنبه‌های مختلفی دشوار است. این پرونده سؤالات متعددی را به وجود آورده است. فرایند رسیدگی همچنان ادامه دارد و من نیز فقط تا یک حد خاص می‌توانم در این باره اظهارنظر کنم. به لحاظ شخصی، سؤالاتی در این زمینه برایم مطرح شده است، زیرا تأثیراتی بر من داشته است. باید دید در آینده چه پیش خواهد آمد. روشن شدن سریع این پرونده برای همه بهتر است. لحظات آن روزها را نمی‌توان به هیچ شکلی بازگرداند. احساسی که ما همگی دنبالش هستیم، پیروزی و موفقیت است. این مسئله به‌گونه‌ای همه چیز را خلاصه می‌کند. وقایع گذشته، هم اکنون دیگر بخشی از تاریخ است.»

او همچنین بر اهمیت تسریع در رسیدگی به پرونده تأکید کرد و گفت: «همان‌طور که اشاره کردم، سرعت عمل بسیار حائز اهمیت است. ممکن است این موضوع از جایگاه من بدیهی به‌نظر برسد، اما ابعاد مختلفی در این پرونده موجود است. با این حال، تسریع در پیگیری پرونده برای همه ضروری است تا وضعیت معین شود، بتوان به آن رسیدگی کرد و به سمت جلو حرکت کرد. روبه‌رو شدن با چنین شرایطی در این سطح، بسیار نادر است و همه ما نیاز داریم بدانیم آینده چه خواهد بود.»

کریک در پاسخ به این سوال که آیا تمایل دارد مدال قهرمانی لیگ برتر دیگری را دریافت کند، بیان داشت: «با توجه به اینکه پرونده هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است، ترجیح می‌دهم فعلاً این موضوع را کنار بگذارم و بعداً در مورد آن صحبت کنم. صرف‌نظر از هر چیزی، من فکر می‌کنم در هر ورزشی، هر چه به رسیدن مدال بیشتر زمان بگذرد، اهمیت آن نیز کمتر می‌شود. آنچه واقعاً تلاش برای به دست آوردن آن است، لحظه‌ای است که قهرمانی حاصل می‌شود و به هدف خود می‌رسید. نمی‌خواهم ارزش مدال را دست کم بگیرم، اما دریافت آن در زمان دیگری، احساس اولیه‌ای که در هنگام قهرمانی یا ناکامی تجربه می‌کنید، به شما بازنمی‌گرداند. در نهایت، هدف همه ما از حضور در این رقابت‌ها همین است.»

همچنین بخوانید: مورینیو به پرونده منچسترسیتی خندید: حکم نهایی را در ۸۰ سالگی می‌بینم!