طبق گزارشی از ایسنا، مرکز ملی طوفان ایالات متحده خبر داد که این «چرخندِ» قدرتمند حدود ساعت ۸ شب به وقت محلی در نزدیکی «دستین» واقع در ایالت فلوریدا با شدت طوفان درجه ۲ به خشکی فرود آمد و به سرعت به طوفان درجه ۱ تضعیف گردید.

با این وجود، وب‌سایت PowerOutage.us اعلام کرده است که پس از ورود ایسایاس به خاک، بیش از ۶۱۰ هزار مشترک در ایالت‌های فلوریدا و آلاباما دچار قطع برق شدند.

کارشناسان هواشناسی درباره ایجاد پدیده طوفان‌خیز (افزایش سطح آب دریا به دلیل طوفان) با ارتفاعی تا ۲.۷ متر که می‌تواند تهدید جدی برای ساکنان منطقه باشد، هشدار داده‌اند.

ایالت‌های فلوریدا، جورجیا و آلاباما وضعیت اضطراری اعلام کردند و فرماندار آلاباما به گردشگران و افرادی که مقیم نیستند دستور خروج فوری از برخی مناطق از شهرستان‌ها را صادر کرد. به گزارش آناتولی، مقامات تاکید کردند که به دلیل وزش بادهای فوق‌العاده قوی، مهلت تخلیه تمدید نخواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود که این طوفان روز شنبه، با حرکت به سمت خشکی، به یک سیستم پس از گرمسیری ضعیف تبدیل شود و برخی مناطق ساحلی با بارش باران مواجه خواهند شد و خطر وقوع گردباد نیز وجود دارد.

ایسایاس یکی از سه سامانه طوفانی است که در این آخر هفته بر روی آمریکای شمالی تأثیر می‌گذارد و دو سامانه دیگر که در آب‌های گرم اقیانوس آرام قرار دارند، به دلیل ال نینو به مکزیک و جنوب کالیفرنیا برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام