به نقل از ایسنا، سیدجواد حسینی در صبح امروز و در جریان مراسم روز جهانی عصای سفید، بر ضرورت تسریع در بهره‌برداری از توافق‌های مرتبط با دسترسی دیجیتال برای افراد دارای معلولیت تأکید کرد و از ضرورت تسریع در فرآیند اجرایی افزایش پهنای باند، بهبود سرعت اینترنت و کاهش هزینه استفاده از اینترنت برای گروه‌های هدف سخن گفت.

وی اظهار داشت: این اقدامات باید تا پایان هفته جاری به مرحله اجرا درآید. در مرحله اول این طرح، افرادی که تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند مشمول این تغییرات خواهند بود.

در همین مراسم، غلامرضا رضایی‌فرد، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور از برگزاری نشستی با وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورها با هدف بهبود دسترسی دیجیتال برای افراد دارای معلولیت خبر داد و با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه افزود: در این نشست، تدابیری برای تسهیل دسترسی افراد ناشنوا به خطوط امدادی، همچنین افزایش پهنای باند، بهبود سرعت اینترنت و کاهش هزینه‌های اینترنت برای افراد دارای معلولیت، از جمله نابینایان و کم‌بینایان بررسی شد.

وی همچنین تصریح کرد که اپراتورها با اجرای این اقدامات در راستای مسئولیت اجتماعی خود موافقت کرده‌اند و در حال حاضر پیگیری‌های لازم در این راستا در حال انجام است.

انتهای پیام