به گزارش ایسنا؛ دکتر سعید مهرزادی - مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو، با تأکید بر استمرار عرضه محصولات غیرمجاز مرتبط با حوزه سلامت اظهار داشت: تحلیل و بررسی این پدیده نیازمند دقت در عوامل مؤثر بر تقاضای بازار، جذابیت مالی فعالیت‌های غیرقانونی و امکان سوءاستفاده از روش‌های تأمین و توزیع است.

وی بیان کرد: فیلر و بوتاکس غالباً در زمینه خدمات زیبایی و همچنین در داروهای شیمی‌درمانی، واکسن‌ها و تجهیزات پزشکی در زنجیره خدمات درمانی به کار گرفته می‌شوند.

مهرزادی در ادامه گفت: اختلاف قیمت، عرضه محصولات خارج از شبکه رسمی و تمایل به دسترسی به برخی کالاها از نقاط غیرمجاز، فرصت‌هایی برای فعالیت کلاهبرداران ایجاد می‌کند. تکرار کشفیات نیز ضرورت توجه دقیق‌تر به عوامل مؤثر در ادامه اینگونه فعالیت‌ها را نمایان می‌سازد.

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شناسایی شبکه‌های تأمین و توزیع و بررسی ارتباطات میان بخش‌های مختلف این زنجیره، نقش بسزایی در شناسایی منشأ تخلفات و جلوگیری از تکرار عرضه محصولات غیرمجاز دارد.

بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، بررسی مسیرهای تأمین و توزیع محصولات غیرمجاز در رأس اولویت‌های پیگیری تخلفات مرتبط با فرآورده‌های سلامت‌محور قرار دارد.

انتهای پیام