ژابی آلونسو، سرمربی تیم چلسی، بیان کرد که باشگاه هیچ گونه مذاکراتی برای انتقال احتمالی استوائو در زمان پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه نداشته است. او در کنفرانس خبری پیش از مسابقه روز یکشنبه برابر منچستریونایتد تأکید کرد که این بازیکن برزیلی همچنان جزو برنامه‌های او محسوب می‌شود.

شروع نسبتاً ناامیدکننده استوائو در فصل جاری، شب گذشته نیز ادامه یافت؛ چرا که چلسی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام اتحادیه انگلیس، بعد از تساوی برابر لیورپول، در ضربات پنالتی از این رقابت‌ها حذف شد. استوائو در دو بازی قبلی آبی‌ها در این مسابقات، برابر لوتون و لیدز، در ترکیب اصلی قرار داشت؛ بنابراین، غیبت او در بازی مقابل لیورپول و نشستن بر روی نیمکت تا حدی غیرمنتظره بود. همچنین، عدم حضور او در زمین و کامل بودن نیمکت‌نشینی‌اش، نگرانی‌هایی را در مورد آینده نزدیکش در چلسی به وجود آورده است.

پت نوین، وینگر پیشین چلسی، بر این باور است که انتقال قرضی استوائو در ماه ژانویه می‌تواند به او کمک کند تا دقایق بیشتری را در میدان حضور داشته باشد و فرصت‌های بازی بیشتری کسب کند؛ با این حال، آلونسو بر این نکته تأکید کرد که چنین جابجایی‌ای اتفاق نخواهد افتاد. سرمربی چلسی در روز جمعه و در پاسخ به پرسشی درباره احتمال جدایی موقت این بازیکن ۱۹ ساله اظهار داشت: «نه، نه، هیچ مذاکره‌ای در این باره صورت نگرفته است.»

آلونسو همچنین تصریح کرد که استوائو در ادامه فصل فرصت بازی خواهد داشت و نقشش در برنامه‌های او حائز اهمیت خواهد بود. این سرمربی اسپانیایی در این رابطه افزود: «بله، قطعاً او بازی خواهد کرد. این فصل طولانی است و برای تمامی بازیکنان، موقعیت‌هایی پیش خواهد آمد. این یک پروسه تدریجی است؛ هم برای تیم و هم برای استو و من. اما مطمئنم که او در تمام طول فصل، فرصت‌هایی برای بازی و دقایق حضور در زمین به دست خواهد آورد. ما هنوز در اوایل فصل هستیم و او قطعاً فرصت بازی خواهد داشت. این مسئله اصلاً به نگرش و تعهد او ارتباط ندارد. بیشتر به شرایط و سیر بازی‌ها و همچنین شروع فصل مربوط می‌شود. او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و واقعاً می‌خواهد بعد از سال اولی که با مصدومیت گذراند، خودش را با شرایط جدید وفق دهد. اما هنوز در ماه اکتبر به سر می‌بریم و او بازیکن کلیدی برای ما خواهد بود.»

بیشتر بخوانید: کریک: به هیچ تضمینی از سوی مدیران منچستریونایتد نیاز ندارم!