به نقل از خبرگزاری مهر، علی خادمی در بیانات خود گفت: طبق مجوزی که دریافت شده است، ۱۶ دستگاه خودرو قدیمی این سازمان که عمری بیش از ۲۰ سال دارند، از طریق یک مزایده قانونی به فروش رسیده‌اند و منابع مالی به‌دست‌آمده از این فروش به خرید خودروهای نو و جایگزینی با خودروهای قدیمی اختصاص خواهد یافت.

ضرورت تجدید ناوگان و ارتقای کارایی

وی در ادامه به اهمیت تجدید ناوگان خودرویی سازمان اشاره کرد و گفت: فرسودگی خودروها، علاوه بر اینکه هزینه‌های نگهداری را افزایش می‌دهد، به بهره‌وری مأموریت‌های میدانی آسیب می‌زند؛ به همین دلیل، جمع‌آوری و خارج کردن خودروهای فرسوده از چرخه خدمات در دستور کار قرار گرفته است.

خادمی با اعلام اینکه تا کنون تعدادی از این خودروهای فرسوده جمع‌آوری شده‌اند، تصریح کرد: این اقدام به‌منظور ساماندهی، بهینه‌سازی منابع و افزایش کارآیی ناوگان عملیاتی در سطح استان ادامه خواهد داشت.

استفاده از پتانسیل قراردادهای آژانسی برای تقویت ناوگان عملیاتی

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین از برنامه‌ریزی برای تقویت ناوگان عملیاتی این سازمان اطلاع داد و گفت: ما در تلاش هستیم تا علاوه بر استفاده از ناوگان خودروهای دولتی، از ظرفیت تأمین خودرو از طریق قراردادهای آژانسی نیز استفاده کنیم تا مأموریت‌های سازمان به شکل بهتری انجام شوند.

کاهش هزینه‌ها و اثرات زیست‌محیطی با خروج خودروهای فرسوده

این مقام مسئول بر اهمیت مدیریت بهینه دارایی‌های دولتی تأکید کرده و گفت: خروج خودروهای فرسوده و جایگزینی آن‌ها با ناوگان نو، گامی مؤثر در جهت حفظ منابع عمومی، کاهش هزینه‌های جاری و افزایش سرعت و دقت در اجرای مأموریت‌های بخش کشاورزی است.

وی افزود: جدا کردن خودروهای قدیمی و معیوب بر دو چالش زیست‌محیطی اصلی کشور، یعنی آلودگی هوا و مصرف بی‌رویه انرژی، تأثیر مثبت و مستقیمی دارد.

خادمی در پایان یادآور شد: این رویکرد مدیریتی، بستر را برای افزایش بهره‌وری سازمان و ارائه خدمات مؤثرتر به بهره‌برداران بخش کشاورزی استان فراهم خواهد ساخت.