سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با یک رسانه داخلی، با اشاره به تاکید رهبر شهید درباره تقویت توان دفاعی کشور اظهار داشت: «وقتی فرمان‌های قبلی مقام معظم رهبری شهید را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که ایشان درباره خریدهای بزرگ دفاعی، از جمله قراردادی که با روسیه برای خرید جنگنده‌های سوخو داشتیم، تأکید کرده بودند. انجام این خرید بسیار مهم بود و معتقدم که هنوز هم دیر نشده و باید انجام شود.»

وی افزود: «سؤالی که برای من پیش می‌آید این است که چرا اجرای این قرارداد ۱۲ سال طول کشیده است؟ چرا ما نتوانسته‌ایم در طول این ۱۲ سال، منابع مالی مورد نیاز برای چنین خریدی را تأمین کنیم؛ درحالی‌که این موضوع یکی از اولویت‌های اصلی ما برای حفاظت از مردم است؟ من حتی به مبلغ قرارداد اشاره نمی‌کنم. شاید اگر مبلغ آن را اعلام کنم و نیروی هوایی یک شماره حساب اعلام کند، مردم ما بتوانند تا فردا این پول را جمع‌آوری کنند؛ چون مردم ایران همیشه پای دفاع از کشور ایستاده‌اند و علاقه وافری هم به حوزه دفاعی دارند.»

فلاحی تاکید کرد: «به نظر من، مسئله بیش از آنکه کمبود منابع مالی باشد، ناشی از کج‌سلیقگی و حتی خیانت برخی افرادی است که امکان تصمیم‌گیری دارند، اما تصمیم نمی‌گیرند.»

نماینده ایلام گفت: «خلبان ما با جنگنده اف‌۵ به پرواز درمی‌آید و چنین خساراتی به دشمن وارد می‌کند. خود این خلبان تعریف می‌کند که هنگام هدف قرار دادن بالگردهای آپاچی، وقتی بقایای آن‌ها بر اثر حمله‌اش به هوا می‌رفته، احساس افتخار می‌کرده است. ما با هواپیمایی که حدود ۶۰ سال از عمر آن می‌گذرد، وارد عملیات بمباران می‌شویم و از رادارهای دشمن عبور می‌کنیم. حالا سؤال این است که اگر سوخو ۳۵ یا سوخو ۵۷ در اختیار داشته باشیم، آیا دشمن جربزه دارد وارد آسمان ما شود؟ قطعاً نمی‌تواند.»