به گزارش ساکرنت،‌صحبت‌های بسیاری در طول تابستان جاری در مورد علاقه باشگاه رئال مادرید به امضای قرارداد با داوید دخیا منتشر شده است. البته سران رئال برای آوردن دخیا، ایکر کاسیاس را به پورتو فروختند اما در ادامه کیکو کاسیا را از سویا خریدند. با توجه به این که رئالی‌ها کیلور ناواس را نیز در ترکیب‌شان دارند و پیراهن شماره یک را نیز به او داده‌اند اما هنوز صحبت‌ها بر سر انتقال دخیا در ارتباط با این باشگاه ادامه دارد.

قرارداد دخیا با منچستریونایتد یک سال دیگر معتبر است و رئالی‌ها می‌توانند برای به خدمت گرفتن او تا تابستان سال آینده صبر کنند تا بتوانند او را با قراردادی آزاد به سانتیاگو برنابئو ببرند. به همین دلیل گمانه‌زنی‌هایی در مورد توافق ضمنی رئال مادرید با دخیا به وجود آمده است. به نظر می‌رسد این باشگاه مبلغ ۱۶.۹ میلیون یورو پیش از کسر مالیات را به دخیا برای حضور در این باشگاه پیشنهاد کرده است.

رئالی‌ها در واقع ترجیح داده‌اند مبلغ ۳۵ میلیون یورویی که منچستریونایتد برای فروش دخیا از رئال مادرید درخواست کرده است را نپردازند و با مبلغی نزدیک به ۱۷ میلیون یورو او را یک سال دیگر به ترکیب تیم‌شان اضافه کنند.