کد خبر 100000004814
۱۴۰۵/۰۵/۱۳ ۱۱:۲۳

نیسان به سوددهی رسید

ساعت 24 - شرکت نیسان موتور در روز دوشنبه اعلام کرد که با پیاده‌سازی استراتژی‌های کاهش هزینه و افزایش فروش در برخی از بازارها، در سه ماهه اول سال مالی به حالت سوددهی برگشته است، اما در عین حال نسبت به چالش‌های موجود در چین و تنش‌های نظامی با ایران هشدار داد.
نیسان سودآور شد

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از ایسنا، شرکت نیسان که در بندر یوکوهاما واقع شده، گزارشی از عملکرد خود در بازه زمانی آوریل تا ژوئن ارائه داده است. این شرکت موفق به ثبت سود خالصی معادل ۳.۸ میلیارد ین (معادل ۲۴ میلیون دلار) شده که این موضوع نسبت به زیان ۱۱۵.۸ میلیارد ینی که در مدت مشابه سال ۲۰۲۵ کسب کرده بود، تحولی قابل توجه به شمار می‌رود.

در سه‌ماهه اخیر، فروش کلی نیسان به ۲.۹۶ تریلیون ین (حدود ۱۹ میلیارد دلار) رسید که این رقم در مقایسه با ۲.۷ تریلیون ین در مدت مشابه سال گذشته، رشد ۹.۵ درصدی را نشان می‌دهد.

نیسان در دو سال مالی اخیر دچار زیان‌های سنگینی شده و میلیاردها دلار ضرر را تجربه کرده، اما مدیران این شرکت اعتماد به نفس بالایی دارند و قول داده‌اند که در سال مالی پایان‌یافته به مارس ۲۰۲۷، به مرحله سوددهی بازگردند.

ایوان اسپینوزا، مدیرعامل نیسان در جلسه‌ای با خبرنگاران گفت: تلاش‌های ما برای کاهش هزینه‌ها به طور جدی ادامه دارد. با اینکه فروش در آمریکا و ژاپن بهبود یافته، ما همچنان با چالش‌های جدی در برخی بازارها مانند خاورمیانه مواجه هستیم.

جنگ تحمیلی علیه ایران، تنگه هرمز، که یک مسیر حیاتی برای صادرات ژاپن به خاورمیانه است، عملاً مسدود شده است. افزون بر این، فروش نیسان در چین به دلیل رقابت فزاینده با خودروسازان چینی که در عرصه برقی‌سازی پیشگام هستند، با کاهش مواجه شده است.

این خودروساز که به خاطر تولید خودروهای برقی «لیف» و مدل‌های لوکس «اینفینیتی» شناخته می‌شود، پیش‌بینی فروش سالیانه خود را به ۳.۱۵ میلیون دستگاه خودرو کاهش داده که معادل آمار سال گذشته است و از پیش‌بینی اولیه‌ای که ۳.۳ میلیون دستگاه بود، کمتر است و دلیل آن مشکلات موجود در چین عنوان شده است.

اسپینوزا توضیح داد که خطوط تولید به علت زلزله‌ی ۷.۱ ریشتری که هفته گذشته کوماموتو در جنوب غربی ژاپن را به لرزه درآورد، به‌طور موقت متوقف شده‌اند، اما خوشبختانه هیچ‌کدام از کارکنان آسیب ندیده‌اند و تأسیساتی دچار خسارت نشده‌اند. او همچنین افزود که انتظار می‌رود این اختلال تا چهارشنبه ادامه یابد و تولید حدود ۵۰۰۰ خودرو تحت تأثیر قرار گیرد.

خودروسازان ژاپنی در آمریکا با عواقب منفی ناشی از تعرفه‌های وضع‌شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روبرو هستند. هرچند پس از مذاکرات، این نرخ از ۲۷٫۵ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته است، اما همچنان بیش از نرخ قبلی ۲٫۵ درصد باقی مانده است.

گزارش‌ها از آسوشیتدپرس نشان‌دهنده چالش دیگری به‌دلیل هزینه‌های بالای مواد اولیه است. با این حال، نیسان به پیش‌بینی‌های قبلی خود مبنی بر سود ۲۰ میلیارد ین (۱۲۷ میلیون دلار) و فروش ۱۳ تریلیون ین (۸۳ میلیارد دلار) در سال مالی جاری پایبند مانده است.

اسپینوزا در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما همچنان بدون تغییر، معطوف به ایجاد ارزش برای مشتریان، تقویت سودآوری و جریان نقدی آزاد و ساختن نیسانی قوی‌تر و مقاوم‌تر در افق بلندمدت است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.