کد خبر 100000006265
۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۱۲:۲۷

واکنش تند زیدآبادی به اظهارات محمدباقر خرازی درباره شیوه برخورد با بی‌حجابی/ هشدار نسبت به صدور صریح فرمان قتل، کشتار شهروندان و حتی دستور برای اشغال ساختمان‌های اداری

ساعت 24 - یک فعال اصلاح‌طلب در شبکه اجتماعی نوشت: در این سرزمین، وقتی کسی سخن می‌گوید ممکن است به خاطر همان اظهارنظر روانه زندان شود؛ پس چگونه است که حالا یک چهرهِ بالقوه خطرناک، به شکلی علنی هوادارانش را به کشتار و کشت و کشتار مردم ترغیب می‌کند؟
واکنش زیدآبادی به سخنان محمدباقر خرازی درباره برخورد با بی‌حجابی/ به صراحت دستور به قتل و کشتار شهروندان و اشغال دوایر دولتی داده است

خبرگزاری خبرآنلاین گزارش داده است که احمد زیدآبادی، فعال اصلاح‌طلب، در یادداشتی با عنوان «فرمان کشتار!» که آن را در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، چنین نوشته است:

به باور او، آخرین قسمت از گفته‌های سید محمد باقر خرازی درباره برخورد با بی‌حجابی، دیگر در قالب یک اظهار نظر معمولی باقی نمانده است. زیدآبادی می‌گوید این سخنان به شکل مستقیم شامل فراخوانی به قتل و کشتار شهروندان و همچنین تصرف و در اختیار گرفتن دوایر دولتی است. وی تأکید می‌کند که در هر نظام حقوقی و اجتماعیِ شناخته‌شده در دنیا، چنین فردی بدون درنگ بازداشت می‌شود و تحت روند رسیدگی قضایی قرار می‌گیرد تا در نهایت نیز به مجازات قانونی برسد.

این فعال اصلاح‌طلب در ادامه یادداشت خود می‌پرسد: در ایرانِ ما معمولاً افراد به خاطر همان اظهاراتشان راهی زندان می‌شوند؛ پس چرا باید شخصی با این اندازه از خطر و خشونت، آزاد باشد و هوادارانش را به کشتن و کشتار مردم تشویق کند؟

29218

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.