کد خبر 52
۱۴۰۵/۰۴/۱۱ ۱۸:۲۶

لطف بزرگ فیفا؛ صدور مجوز برای خرید بازیکن جدید توسط استقلال

با صدور مجوز از سوی فیفا، تیم استقلال موفق شد در حالی که پنجره نقل و انتقالاتش بسته بود، به جذب ۳ بازیکن جدید بپردازد!
لطف بزرگ فیفا؛ مجوز خرید بازیکن جدید برای استقلال صادر شد
به گزارش آفتاب نیوز،

پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به حالت بسته درآمده و تا زمانی که حکم مربوطه تغییر نکند، این تیم تا دی ماه سال جاری قادر به جذب بازیکنان جدید نخواهد بود. با این حال، اکنون فیفا دستیابی به فرصتی ویژه را برای آبی‌پوشان فراهم کرده است.

بر اساس قواعد فیفا، هر نهادی که به دلیل دستوری از کمیته انضباطی فدراسیون جهانی فوتبال یا دادگاه عالی ورزش، پنجره نقل و انتقالاتش مسدود شده و تعداد این موارد در حکم نهایی بیشتر از یک مورد باشد، مجاز است که علی‌رغم بسته بودن پنجره، سه بازیکن جدید به خدمت بگیرد. با این وجود، برای خرید این سه نفر دو شرط اساسی باید رعایت شود.

شرط نخست این است که بازیکنان مورد نظر حتماً بدون باشگاه باشند و هیچ تیمی رضایت‌نامه آنها را برای استقلال صادر نکند. همچنین شرط دوم این است که این بازیکنان باید بپذیرند تا پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی، که پیش‌بینی می‌شود پس از خاتمه هفته چهارم لیگ بیست و ششم باشد، از میادین دور بمانند و قرارداد آنها تنها پس از اتمام این مهلت به عنوان بازیکن آزاد وارد مرحله ثبت خواهد شد.

با این حال، این قاعده هیچ محدودیتی برای ملیت بازیکنان ندارد و استقلال می‌تواند حتی در صورت وجود ظرفیت برای جذب بازیکنان خارجی، اقدام به جذب بازیکنان ایرانی کند. سوال این است که آیا بازیکنان ایرانی مورد نظر استقلال حاضر به قبول چنین شرایطی خواهند بود و در بازه زمانی نزدیک به جام ملت‌های آسیا، مایل به از دست دادن چهار هفته ابتدایی لیگ برتر خواهند بود یا خیر؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک