رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655890

این سه نفر را شناسایی کنید/ عکس

ساعت ۲۴- فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری اعضای باند حرفه‌ای سارقان مامورنما خبر داد و گفت: با دستور قضائی، تصاویر بدون پوشش متهمان برای شناسایی منتشر شد.

 باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ حسین مافی در تشریح این خبر گفت: با وقوع چند فقره سرقت از سالمندان و اتباع خارجی توسط چند سارق مامورنما در محورهای مواصلاتی شهرستان ری، دستگیری آن‌ها به در دستورکار ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی گفت: متهمان با عنوان مامور انتظامی، تلفن همراه و کارت بانکی و اشیای گرانقیمت شهروندان را گرفته و به سرعت متواری می‌شدند. وی افزود: سارقان با استفاده از برخی تجهیزات قلابی پلیسی اقدام به سرقت می‌کردند که نیاز است مردم در مواجهه با افرادی که با لباس و خودرو شخصی خود را مامور معرفی می‌کنند کارت شناسایی معتبر و حکم ماموریت آنان را درخواست کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش چندین روزه و به کارگیری اقدامات پلیسی موفق به دستگیری سه سارق حرفه‌ای در خصوص این سرقت‌ها شدند، اظهار کرد: افراد دستگیر شده از متهمان سابقه دار هستند که توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان ری دستگیر شدند.

رئیس پلیس شهرستان ری بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۰ مالباخته سارقان را شناسایی کردند.

وی افزود: با دستور شعبه ۱۰۳ دادگاه شهر حسن آباد، تصویر بدون پوشش متهمان منتشر می‌شود تا چنانچه شهروندان با این شیوه و یا توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته‌اند، برای شکایت به پلیس آگاهی شهر ری، اداره مبارزه با سرقت مراجعه کنند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها