کد خبر 656530
۱۴۰۴/۰۵/۱۰ ۰۹:۴۵

جریان اصلاح‌طلبی دارد با سرعت مومیایی می‌شود

اصلاحات دیگر حرف جدیدی برای گفتن ندارد، پشت ویترینش هم کالای جدیدی نیست؛ همه چیز قدیمی و گرد گرفته شدهاست. بعید می‌دانم در آینده، جریان رسمی اصلاح‌طلبی به صورت یک آلترناتیو جدی بتواند نقش آفرینی کند. در انتخابات، قدرت به این تحلیل رسیده بود که نیازمند نوعی چرخش ملایم در ایران است که آن را در شخصیتی مانند پزشکیان دیدند

 محمدرضا تاجیک از چهره‌های علمی اصلاح طلبی گفته است :آن ۴۰ درصدی که در انتخابات شرکت کردند، برای این بود که یک ایران تباه و ویران شده‌ای را در ذیل قدرت گرفتن برخی از این آلترناتیوها می‌دانستند. بنابراین سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان را نمی توان مترادف میزان رای دهندگان حساب کرد؛ از آن بسیار پایین تر است.

محمدرضا تاجیک، تئوریسین و استاد دانشگاه، در گفت‌و‌گو با «انتخاب» تاکید کرد: ۴۰ درصد و خورده‌ای که در انتخابات شرکت کردند، برای این بود که یک ایران تباه شده و ویران شده‌ای را در ذیل قدرت گرفتن برخی از این آلترناتیو‌ها می‌دانستند. تاجیک افزود: بنابراین سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان را نمی‌توان مترادف میزان رای دهندگان حساب کرد؛ از آن بسیار پایین‌تر است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.