رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 657791

توافق ترکمن چای دوم درراه است

ساعت 24 - سید جواد حسینی کیا در نشست علنی امروز گفت: وزارت خارجه امروز در حال توافق ترکمنچای دیگری است از این رو باید از حقوق ملت دفاع کرده و اجازه ندهید ترکمنچای دیگری بر ملت تحمیل شود و آن‌هایی که برجام را امضا کردند، امروز بار دیگر برجام دیگر و آن هم نکبت بارتر از قبل را بر ملت تحمیل کنند.

نماینده مردم سنقر در مجلس با تاکید بر اینکه مجلس از حق ملت نخواهد گذشت، ادامه داد: وزارت خارجه و شخص آقای عراقچی بداند که اگر پا را از گلیم خود فراتر بگذارد قطعا مجلس در قبال ایشان می‌ایستد و او را استیضاح خواهد کرد چرا که ایشان نمی‌تواند منافع ملی را به بازی بگیرد و منافع ملی را دو دستی به بغل اروپاییان خائن بدهد.

وی اضافه کرد: بانک مرکزی در کشور مرده است، آقای فرزین با بی‌تدبیری و بی‌عرضگی باعث شده که ارزش پول ملی هر روز در کشور کاهش یابد، بانک مرکزی در این کشور چه کار می‌کند، بی‌عرضگی و بی‌برنامگی در کارهای بانک مرکزی موج می‌زند؛ رئیس جمهور برای بانک مرکزی چاره‌اندیشی کنید.

وی ادامه داد: میوه، مرغ و گوشت از سفره مردم پر کشیده است، مگر دولت متولی بازار نیست پس چرا بی‌عرضگی به خرج می‌دهد؛ مردم در جنگ ۱۲ روزه پای انقلاب، اسلام، آرمان و ولایت ایستادند بنابراین نباید اجازه دهیم تا مردم بیش از این اذیت شوند.

نماینده مردم سنقر در مجلس در پایان گفت: چرا اینقدر بی‌تدبیری می‌کنیم؟ چرا نباید برنامه‌ای برای بازار وجود داشته باشد؟ دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و اطلاعاتی و قوه قضائیه کجا هستند؟ از این رو ضروری است تا همه مسئولین پای کار بیایند و تلاش کنیم تا بازار بیش از این آشفته نشود همان گونه که وضعیت بازار ارز سکه و طلا نیز هر روز نابسامان‌تر می‌شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها