رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 657793

گروسی: گفتگوها با ایران پیشرفت داشته است

ساعت 24 - مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روز نخست نشست فصلی شورای حکام با اشاره به مذاکرات انجام شده با ایران بر سر تدوین یک شیوه نامه جدید همکاری بیان کرد: گفتگوها با ایران پیشرفت داشته است.

به گزارش تسنیم، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه خود در آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه در هفته‌های اخیر تلاش‌هایی را درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام دادیم، گفت: من به طور مداوم با ایران تماس گرفته‌ام تا به نگرانی‌های ابراز شده توسط آن‌ها رسیدگی کنم و به دنبال راه‌هایی برای بازگرداندن همکاری ضروری بین آژانس و ایران باشم.

وی افزود: ما با دقت آخرین تحولات در تهران، به ویژه تصویب قانون تعلیق همکاری با آژانس توسط مجلس ایران در 25 ژوئن که در 2 ژوئیه توسط رئیس جمهور ایران تایید شد، را دنبال کرده‌ایم. در گفتگوی خود با ایران، آمادگی خود را برای در نظر گرفتن این تحول ابراز کرده‌ام، ضمن یادآوری اینکه، اگرچه قوانین ملی ممکن است تعهداتی را در داخل کشور ایجاد کند، اما نمی‌تواند این کار را برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام دهد.

گروسی بیان داشت: در این راستا، توافقنامه جامع پادمان‌های NPT ایران همچنان به قوت خود باقی است و تنها معاهده الزام‌آور قانونی حاکم بر حقوق و تعهدات آژانس و ایران در رابطه با اجرای پادمان‌ها در ایران است. بنابراین، اقدامات پادمانی آژانس همچنان در ایران مانند هر کشور دیگری که دارای توافقنامه جامع پادمان است، اعمال می‌شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها