رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 659455

سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد

ساعت 234 - وب‌سایت روزنامه هم‌میهن چند ساعت پس از انتشار مصاحبه با شاکی پرونده پژمان جمشیدی از دسترس خارج شد و این‌ سایت خبری در حال حاضر باز نمی‌شود. سردبیر روزنامه هم‌میهن اعلام کرد هنوز دلیل توقیف سایت روزنامه مشخص نیست.

تنها چند ساعت پس از انتشار مصاحبه الهه محمدی با شاکی پرونده پژمان جمشیدی، وب‌سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد و این‌ سایت خبری در حال حاضر نه از داخل و نه از خارج کشور باز نمی‌شود.

محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هم‌میهن در گفت‌وگو با خبرنگار جماران، با اشاره به توقیف سایت این روزنامه گفت: «امروز از نهادهای امنیتی تماس گرفتند و گفتند که سایت روزنامه را از دسترس خارج کرده‌اند و تاکید داشتند که تا اطلاع ثانوی، در شبکه‌های اجتماعی روزنامه نیز مطلبی بارگذاری نشود. »

او افزود: «هنوز اعلام نشده که دلیل این تصمیم چه بوده، اما من فکر می‌کنم هیچ ارتباطی با گزارش امروز در مورد پرونده پژمان جمشیدی نداشته باشد. سایت هم‌میهن در ایام جنگ ۱۲روزه نیز مدتی توقیف شده بود که پس از انجام رایزنی‌ها، حل شد. اکنون نیز منتظر هستیم ببینیم وضعیت سایت چه می‌شود. »

برخی از رسانه‌ها نیز با انتشار تصاویری از صفحه اول روزنامه هم‌میهن در روز "سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴؛ شماره ۹۱۷"، گمانه‌زنی کرده‌اند که این امر به دلیل انتشار گزارش و مصاحبه الهه‌ محمدی در خصوص ابعاد ناگفته پرونده پژمان جمشیدی، بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران رخ داده است.

اینترنت بدون سانسور با سایفون دویچه‌ وله

جمشیدی که اخیر به اتهام تجاوز به یک زن جوان بازداشت و به زندان قزل‌حصار منتقل شده بود، در حال حاضر به قید وثیقه آزاد شده است.

در همین راستا خبرگزاری مهر، در گزارشی بحث‌برانگیز مدعی شد که "سایت روزنامه هم‌میهن به دلیل عدم رعایت مرزهای اخلاق حرفه‌ای و اصول کار رسانه‌ای از دسترس خارج شده است."این خبرگزاری در گزارش خود، دلیل بسته شدن سایت هم‌میهن را همچنین "درج تصویری نامناسب در صفحه یک این روزنامه" اعلام کرده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها