رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 660667

تندروهاچه می‌گویند؟

ساعت 24 -با بررسی آنچه فعالان سیاسی، رسانه‌ای و مجازی تندروهای اصول‌گرا گفته‌اند و به بخش‌هایی از آن‌ها در این گزارش اشاره شد، می‌توان به 4 مورد اشاره کرد:

مباحثی که از سوی تندروهای اصول‌گرا مطرح می‌شود، بیشتر در فضاهایی صورت می‌گیرد که مربوط به خودشان است، به عبارتی مسائل را در پستوهای داخلی خودشان و در فضایی مطرح می‌کنند که معمولاً در آن‌ها خبری از فعالان سیاسی، رسانه‌ای و مجازی غیراصول‌گرا وجود ندارد. می‌توان اینگونه گفت که آن‌ها در فضاهای داخلی خودشان حرف‌ می‌زنند که سایر اصول‌گراها بشنوند. شاید برایشان سایر تفکرات چندان مهم نیست.  

آن‌ها در قبال جمله‌ای که مقام رهبری گفته‌‌اند، دو نوع نگاه دارند. در یک سمت می‌گویند حمایت از دولت به معنای نقد نکردن آن نیست و بر همین اساس ما باید راهی که پیش از این در برابر دولت‌ پزشکیان می‌رفته‌ایم را ادامه دهیم. اما عجیب‌تر از دسته اول، گروهی هستند که می‌گویند اصلاً مخاطب رهبری ما نبوده‌ایم و نقطه مورد اشاره در این بحث اصلاح‌طلبانِ منتقد دولت هستند.  

براساس آنچه نماینده‌های تندرو مجلس و فعالان سیاسی و رسانه‌ای تندرو اصول‌گرا انجام می‌دهند، می‌توان نوعی تقسیم کار برای رسیدن به هدف مشترک را بین آن‌ها مشاهده کرد، هدف مشترکی که همان خالص‌سازی است که علی لاریجانی به آن اشاره کرد. آن‌ها همه چیز را برای خودشان می‌خواهند و در این راه، آن‌ها که ابزار قانونی در دست دارند، از راه و روش فشار به دولت به وسیله استیضاح استفاده می‌کنند و همگام با آن‌ها، لشکر مجازی هم، سعی می‌کنند به سهم خودشان بر افکار عمومی تاثیر بگذارند. منتها بحث این است که بیشتر مجازی‌هایشان حرف‌ را جایی می‎‌زنند که جز خودشان کسی در آن حضور ندارند.  

 اما نکته مهم این است که برخلاف اینکه در تمام این سال‌ها شعارشان حمایت و تبعیت کامل از رهبری بوده است، اما رفتارها چیز دیگری را نشان می‌دهد. می‌توان اینطور گفت که اینکه رهبری چه بگویند و چه نگویند برایشان مهم نیست، آن‌ها عوض‌شدنی نیستند، راه خودشان را می‌روند و برای یک هدف تلاش می‌کنند.  

هم میهن 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها