رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 661511

پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد

ساعت 24 - رئیس‌ جمهور گفت: یارانه حذف نمی‌شود، بلکه مستقیماً به مصرف‌کننده نهایی و هر ایرانی پرداخت خواهد شد.

یارانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم پرهیز از اختلافات، اظهار داشت: هیچ دلیلی ندارد اگر حق روشن و درست تبیین شود، میان ما اختلافی وجود داشته باشد؛ بسیاری از تکذیب‌ها و اختلاف‌ها در طول تاریخ ناشی از ناآگاهی و نبود درک صحیح بوده است.

وی بیان داشت: تصور اینکه ما نمی‌خواهیم حرف‌ها را بشنویم یا به مردم وقت ندهیم، درست نیست؛ واقعیت این است که حجم مطالبات و مراجعات در سطح کشور به‌گونه‌ای است که امکان پاسخ‌گویی فردی و اختصاص زمان کوتاه به همه وجود ندارد و از این بابت عذرخواهی می‌کنم.

پزشکیان با اشاره به محدودیت‌های زمانی مسئولان عالی کشور افزود: اینکه هر فرد انتظار داشته باشد چند دقیقه به‌صورت اختصاصی با رئیس‌جمهور گفت‌وگو کند، در عمل ممکن نیست؛ نه از سر بی‌توجهی، بلکه به‌دلیل گستردگی مسئولیت‌ها و حجم مراجعات در سراسر کشور.

وی با تاکید بر اینکه هیچ‌گاه مردم و دغدغه‌های آنان فراموش نخواهند شد، خاطرنشان کرد: اگر در برخی موارد امکان دیدار یا گفت‌وگوی مستقیم فراهم نشد، این مسئله از سر نخواستن نیست و امیدوارم حاضران این موضوع را بر ما ببخشند.

رئیس‌جمهور با اشاره به فضای حاکم بر این نشست گفت: بخش عمده مطالب مطرح‌شده، اجتماعی، مدیریتی و اداری بود و این موضوع از نظر من امیدوارکننده است. باید فضایی فراهم شود که افراد بمانند، صحبت کنند و دیدگاه‌های خود را بیان کنند؛ ما شنونده هستیم.

پزشکیان با بیان اینکه اساساً نباید دچار اختلاف شویم، تصریح کرد: اختلاف‌ها زمانی شکل می‌گیرد که یا حق به‌درستی بیان نمی‌شود یا طرف مقابل توان درک آن را ندارد. قرآن نیز به این نکته اشاره دارد که بسیاری از تکذیب‌ها به‌دلیل ناآگاهی یا نداشتن تحلیل صحیح بوده است.

وی افزود: ممکن است یک نفر سخن حقی بگوید، اما طرف مقابل اساساً متوجه منظور او نشود؛ در چنین شرایطی اختلاف شکل می‌گیرد. بنابراین هم بیان درست مهم است و هم درک صحیح مخاطب.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها