رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 661902

عراقچی «شروعی خوب» بود

ساعت ۲۴ - عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران مذاکرات با آمریکا را «شروعی خوب» خواند. او که پس از پایان مذاکرات امروز صحبت می‌کرد، گفت که مذاکرات امروز «طولانی و فشرده» بود.

عراقچی «شروعی خوب» بود

 عراقچی ضمن قدردانی از نقش بدربوسعیدی، وزیر خارجه عمان گفت که امروز جلسات متعددی برگزار شد و در این جلسات دیدگاه‌های ایران و طرف مقابل شنیده شد.

وزیر خارجه ایران گفت که ادامه این مذاکرات منوط به آن است که با بازگشت به کشورها، مشورت‌هایی را در این مورد انجام دهیم.

او با اشاره به این که «تقریبا توافق نظر برای ادامه یافتن مذاکرات وجود داشت»،‌ افزود جزئیات مربوط به زمان، مکان و نحوه برگزاری مذاکرات آتی از طریق مشورت‌های بعدی با وزیر خارجه عمان تعیین خواهد شد.

از سوی دیگر اما مذاکره کنندگان آمریکایی درباره مذاکرات انجام شده چیزی نگفتند. آمریکا اما چند ساعت پس از پایان گفت وگو مقامهای این کشور با عباس عراقچی تحریم‌های تازه‌ای در حوزه صادرات نفت ایران را اعلام کردند.  

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها