رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 662417

ثبت دماهای بالاتر از ۴۰ درجه در چند شهر کشور

ساعت 24 - دمای هوا در برخی شهرها مثل بستک هرمزگان، بندر دیر بوشهر، شهداد کرمان و زهک و زابل سیستان و بلوچستان از ۴۰ درجه هم فراتر رفت.

دمای هوا

آسمان شمال شرق و شرق کشور امروز ابری بود و از شیروان و مانه و سملقان خراسان شمالی رعد و برق و رگبار ملایم باران گزارش شد.

براساس دمای هوا در ارتفاعات و دامنه‌های البرز امروز به کمتر از ۱۰ درجه و در شهرهای خوزستان، بوشهر، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان به ۴۰ درجه سلسیوس رسید.

دمای هوا در برخی شهرها مثل بستک هرمزگان، بندر دیر بوشهر، شهداد کرمان و زهک و زابل سیستان و بلوچستان از ۴۰ درجه هم فراتر رفت. سازمان هواشناسی برای فردا جمعه در شمال غرب و استان‌های کرمانشاه، همدان، قزوین، زنجان و در ارتفاعات البرز افزایش ابر و بارندگی پیش‌بینی کرده است.

فردا با افزایش وزش باد در جنوب کشور عراق، شکل گیری و ورود توده ګرد و خاک به نواحی غرب و جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها