رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 662597

مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز

ساعت 24 -ایران در اواسط اردیبهشت، مقررات تازه‌ای برای عبور از تنگه هرمز اعلام کرد. بر اساس این مقررات، صاحبان کشتی‌ها باید پیش از عبور، از طریق ایمیل با نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس تماس بگیرند و هماهنگی لازم را انجام دهند.

مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز

یورونیوز نوشت: در شرایطی که تهران و مسقط در حال مذاکره برای ایجاد ساز و کار حقوقی مشخص برای نظارت بر عبور و مرور امن و بی‌ضرر از تنگه هرمز هستند، تعدادی از کشورهای عربی جنوب خلیج فارس به این تلاش‌ها اعتراض کرده‌اند.

در میان نام کشورهای صادرکننده این بیانیه، نام عمان دیده‌نمی‌شود. عمان به عنوان کشور ساحلی تنگه هرمز، در حال مذاکره با ایران برای ایجاد ساز و کار نظارت بر تنگه هرمز است.

پنج کشور عربی حوزه خلیج فارس با انتشار نامه‌ای رسمی با اقدام ایران برای ایجاد «نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس» یا PGSA مخالفت کردند؛ نهادی که ایران برای مدیریت و کنترل عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز معرفی کرده است.

بحرین، کویت، قطر، عربستان سعودی و امارات عربی متحده در نامه‌ای به آی‌ام‌او، سازمان بین‌المللی دریانوردی که نهاد وابسته به سازمان ملل در امور کشتیرانی است، اعلام کردند که کشتی‌های تجاری و بازرگانی نباید با این نهاد ایرانی همکاری کنند و نباید از مسیر دریایی‌ که ایران برای عبور از تنگه هرمز تعیین کرده استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، این نامه اوایل این هفته نوشته و از سوی سازمان بین‌المللی دریانوردی میان کشورهای مرتبط توزیع شده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها