کد خبر 669523
۱۴۰۵/۰۵/۲۰ ۰۱:۰۵

زلزله ۷.۴ ریشتری در کلمبیا؛ ۱۱۱ کشته و اعلام وضعیت اضطراری

ساعت ۲۴- در پی وقوع یک زلزله شدید ۷.۴ ریشتری در غرب کلمبیا، دست‌کم ۱۱۱ نفر جان باختند و دولت این کشور وضعیت اضطراری اعلام کرد. رئیس‌جمهوری کلمبیا اعلام کرد که تاکنون ۸۷ نفر نیز زخمی شده‌اند و عملیات امداد و نجات برای یافتن افراد گرفتار در زیر آوار ادامه دارد.
زلزله ۹
 
مرکز این زمین‌لرزه در منطقه «سان‌خوزه دل پالمر» در استان چوکو، در غرب کلمبیا و در نزدیکی سواحل اقیانوس آرام گزارش شده است. این زلزله در عمق حدود ۱۰۷ کیلومتری زمین رخ داد و لرزش آن در بخش‌هایی از کشورهای همسایه مانند اکوادور و پاناما نیز احساس شد.

رئیس‌جمهوری کلمبیا با اعلام وضعیت اضطراری گفت: «شما تنها نیستید؛ دولت در کنار شماست و در حال اقدام است.»

این زلزله باعث فروریختن ساختمان‌ها در چندین شهر شد و ساکنان و نیروهای امدادی را برای جست‌وجوی بازماندگان به میان آوارها کشاند. مقام‌های کلمبیا اعلام کردند بیش از ۲۰ منطقه تحت تأثیر این حادثه قرار گرفته‌اند.

در شهر «پریرا» خسارت‌های سنگینی گزارش شد و مقام‌های محلی از کشته‌شدن شماری از شهروندان و گرفتار شدن افراد زیر آوار خبر دادند. در شهر «مانیسالس» نیز بخشی از یک کلیسای تاریخی بر اثر شدت زلزله فرو ریخت.

سازمان زمین‌شناسی کلمبیا اعلام کرد این زمین‌لرزه بزرگ‌ترین زلزله ثبت‌شده در این کشور طی یک دهه اخیر بوده است. پس از آن نیز چند پس‌لرزه ثبت شد و مقام‌ها درباره احتمال ادامه لرزش‌ها هشدار دادند.

به دلیل آسیب‌های واردشده، فعالیت چند فرودگاه در مناطق آسیب‌دیده متوقف شد. تیم‌های امدادی همچنان در حال بررسی میزان خسارت و نجات افرادی هستند که احتمال می‌رود زیر ساختمان‌های فروریخته گرفتار شده باشند.

اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد آماده ارائه کمک به کلمبیاست و سرویس ماهواره‌ای کوپرنیکوس را برای پشتیبانی از عملیات امدادی فعال کرده است.

منبع : یورونیوز

برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک