کد خبر 674189
۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۰۸:۱۰

«پیامبر خشم» به جنگی ۵جانبه اشاره کرد؛ پاییز پرخونی در راه است!

ساعت 24 - کریگ همیلتون پارکر، پیشگوی معروف بریتانیایی با عناوین «پیامبر خشم» و «نوستراداموس تازه»، با ابراز یک ادعای جنجالی اظهار داشت که ماه‌های آینده ممکن است یکی از پرتنش‌ترین زمان‌ها در چند دهه اخیر باشد.
«پیامبر خشم» از جنگی ۵جانبه خبر داد؛ پاییز خونین در راه است!

بر اساس گزارشی که ایلنا به نقل از روسیا الیوم منتشر کرده، کریگ همیلتون پارکر در یک ویدئو در کانال یوتیوب خود ادعا کرده است که در ماه‌های اوت و سپتامبر سال ۲۰۲۶، می‌توان شاهد افزایش بی‌سابقه درگیری‌های بین‌المللی بود و احتمال دارد در اکتبر پنج کشور به‌طور مستقیم درگیر یک جنگ وسیع شوند.

این پیشگو، این ادعا را به تفسیرهای خود از «دست‌نوشته‌های نادی» مرتبط دانسته است؛ مجموعه‌ای از صفحات باستانی نخل در هند که برخی بر این باورند حاوی پیشگویی‌هایی درباره سرنوشت انسان‌ها و رویدادهای جهانی به شمار می‌آید.

«پیامبر خشم» از جنگی ۵جانبه خبر داد؛ پاییز خونین در راه است!

این پیشگو بر این نکته تأکید کرد که هشدارهایش تنها ناشی از یک پیش‌بینی خاص نبوده و چندین «تفسیر» متنوع به یک نتیجه مشابه اشاره دارند. او سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ را به‌عنوان «دوره هشدار بزرگ» توصیف کرد و گفت که جهان در آستانه یکی از دوره‌های خطرناک قرار دارد.

ادعاهایی درباره پیش‌بینی‌های گذشته

همیلتون پارکر در سال‌های اخیر نیز بارها با پیش‌بینی‌های جنجالی در مورد مسائل سیاسی و امنیتی توجه‌ها را به خود جلب کرده است. طرفداران او معتقدند او پیش‌بینی‌های دقیقی در مورد شیوع کرونا، پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، تهدیدهایی علیه جان ترامپ و برخی موارد مرتبط با جنگ ایران ارائه داده است.

با این حال، در پیش‌بینی جدید خود، او از ذکر نام پنج کشوری که به جنگ خواهند پیوست، خودداری کرده و هیچ توضیحی درباره چگونگی وقوع این درگیری ارائه نداده است؛ موضوعی که در شبکه‌های اجتماعی موجی از گمانه‌زنی را برانگیخته است.

برخی از کاربران پیش‌بینی‌های او را جدی گرفته‌اند، در حالی که منتقدان بر این باورند که چنین ادعاهایی فاقد پشتوانه علمی است و صرفاً برای جلب توجه و افزایش مخاطب، از نگرانی‌های موجود در رابطه با تنش‌های جهانی بهره‌برداری می‌کند.

پیشگویی در سایه تنش‌های جهانی

هشدار جدید این پیشگو در زمانی بیان شده است که دنیا با مجموعه‌ای از بحران‌های ژئوپلیتیکی و درگیری‌های منطقه‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و تنش‌ها میان قدرت‌های بزرگ نیز رو به افزایش است.

با وجود بازتاب گسترده این ادعاها، دانشمندان و تحلیلگران سیاسی معمولاً پیشگویی‌های این‌چنینی را بی‌اعتبار و بدون پشتوانه علمی تلقی می‌کنند.

در پایان ویدئوی خود، همیلتون پارکر از بینندگانش خواسته است که برای ماه‌های پیش‌رو از نظر روحی آماده باشند و هشدار داده است: «دوره‌ای که پیش روست، آسان نخواهد بود.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.