کد خبر 675554
۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۱۶:۳۸

غیبت ممکن سه بازیکن کلیدی استقلال در رقابت‌های آسیایی

ساعت 24 - احتمالاً سه بازیکن کلیدی تیم فوتبال استقلال در نخستین بازی آسیایی این تیم حضور نخواهند داشت.
غیبت احتمالی سه بازیکن تاثیرگذار استقلال در آسیا
باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - تیم فوتبال استقلال در اولین مسابقه خود در مرحله لیگ نخبگان آسیا در تاریخ ۲۳ شهریور به مصاف العین از امارات خواهد رفت، و در این دیدار، سه بازیکن جوان تیم به دلیل پیوستن به اردوی تیم ملی امید قادر به حضور نخواهند بود.
سعید سحرخیزان، امیرمحمد رزاق‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده، بازیکنانی هستند که باید در زمان تعیین‌شده خود را به کادر فنی تیم ملی امید معرفی کنند و به همین دلیل، آنها نمی‌توانند استقلال را در تقابل با العین همراهی کنند. هم‌زمانی برنامه اردوی تیم ملی امید با آغاز لیگ نخبگان آسیا، موجب شده که غیبت این سه بازیکن در بازی نخست آسیایی استقلال امری اجتناب‌ناپذیر باشد.
این وضعیت در حالی پیش می‌آید که سحرخیزان، رزاق‌نیا و قلی‌زاده از جمله بازیکنان جوانی هستند که در برنامه‌های فصل جدید استقلال مورد توجه کادر فنی قرار دارند و غیبت آنها ممکن است دست سهراب بختیاری‌زاده را برای انتخاب ترکیب و بهره‌برداری از گزینه‌های جوان نیمکت به نوعی محدود کند.
استقلال باید برای این دیدار حساس آماده شود، در حالی که العین به عنوان یکی از تیم‌های برتر فوتبال امارات و رقبای دشوار آبی‌پوشان در مرحله لیگ نخبگان آسیا شناخته می‌شود و بختیاری‌زاده باید بدون سه بازیکن جوان خود، تیمش را برای نخستین چالش آسیایی فصل آماده نماید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.