کد خبر 675564
۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۱۶:۵۰

طراحی آیفون اولترا اپل هر روز به سمت غیرمتعارف‌تر شدن پیش می‌رود

ساعت 24 - اخبار تازه‌ای که در مورد آیفون تاشوی اپل منتشر شده است، جزییات جالبی از طراحی خاص نمایشگر، موقعیت غیرمعمول دوربین سلفی و احتمال حذف داینامیک آیلند را به اطلاع می‌رساند.
طراحی آیفون اولترا اپل هر روز غیرمعمول‌تر می‌شود

تینا مزدکی_تا به امروز، اطلاعات نسبتاً زیادی در خصوص اولین آیفون تاشو اپل منتشر شده است؛ محصولی که ممکن است با عنوان آیفون اولترا به بازار عرضه شود. مجموعه شایعات اخیر تصویری از یک گوشی تاشو با ابعاد نسبتاً کوچک به نمایش می‌گذارد که با باز شدنش، دارای نمایشگری داخلی با اندازه تقریبی ۷.۵ اینچ خواهد بود و همچنین بدنه آن نسبت به نمونه‌های کنونی آیفون کوتاه‌تر پیش‌بینی شده است.

با این وجود، جزئیات طراحی این تلفن همچنان در ابهام به سر می‌برد. به تازگی تصاویری مرتبط با محافظ صفحه آیفون تاشو اپل منتشر شده که نکات جالبی درباره محل قرارگیری دوربین سلفی و شکل آینده نمایشگر ارائه می‌دهد.

احتمال قرارگیری دوربین سلفی در گوشه نمایشگر

تصاویر افشاشده از محافظ‌های صفحه، که توسط افشاگر معروف اپل با نام Ice Universe در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشته شده‌اند، نشان‌دهنده این است که ممکن است اپل برای نخستین بار در یکی از آیفون‌های خود، دوربین سلفی را در وسط نمایشگر نگذارد.

بر اساس این تصاویر، به نظر می‌رسد دوربین جلویی به گوشه بالای سمت راست صفحه نمایش منتقل شده باشد. این امر می‌تواند به معنای حذف بخش داینامیک آیلند از آیفون اولترا باشد. این تصمیم با شایعات قبلی پیرامون این دستگاه نیز سازگار است؛ چراکه گفته شده اپل ممکن است به‌جای سیستم شناسایی چهره Face ID، از حسگر اثر انگشت Touch ID استفاده کند.

اگر این شایعات صحت داشته باشند، طراحی نمای جلویی آیفون اولترا تغییرات قابل توجهي نسبت به نسل‌های فعلی آیفون خواهد داشت.

طراحی آیفون اولترا اپل هر روز غیرمعمول‌تر می‌شود

نمایشگر آیفون اولترا ممکن است نامتقارن باشد

ولی دوربین تنها جزء غیرمعمول طراحی این گوشی نیست. محافظ‌های صفحه‌ای که در تصاویر قابل مشاهده‌اند، در یکی از طرفین دارای گوشه‌های گرد بوده که می‌تواند نشان‌دهنده طراحی نامتقارن نمایشگر باشد.

البته یکی از احتمالات این است که محافظ، تمام سطح شیشه‌ای گوشی را دربرگرفته باشد و اپل در نهایت تمامی گوشه‌های نمایشگر را به صورت گرد طراحی کند. اما اگر چنین نباشد، آیفون اولترا ممکن است به اولین آیفون با نمایشگری نامتقارن تبدیل شود.

این نوع طراحی می‌تواند برای یک محصول اپل بسیار عجیب باشد؛ مخصوصاً با توجه به تأکید تاریخی این شرکت بر تقارن و هماهنگی در طراحی محصولاتش.

طراحی نمایشگر تاشو با چالش‌های خاص خود

ایجاد طراحی مناسب برای نمایشگر جلویی در گوشی‌های تاشو همواره چالشی برای طراحان بوده است. دلیل اصلی آن این است که در نزدیکی لولای گوشی، امکان ایجاد لبه‌ای کاملاً گرد مانند آنچه در گوشی‌های عادی وجود دارد، وجود ندارد. سامسونگ نیز در نسخه‌های اخیر گوشی‌های تاشو سری گلکسی به سمت طراحی لبه‌های مربعی‌تر حرکت کرده است، که این استراتژی کمک می‌کند نمایشگر هنگام بسته شدن، از نظر تقارن و یکپارچگی بهتر به نظر برسد.

طراحی آیفون اولترا اپل هر روز غیرمعمول‌تر می‌شود

از طرف دیگر، اگر اطلاعات مربوط به محافظ صفحه آیفون اولترا صحت داشته باشد، این شرکت ممکن است رویکرد متفاوتی را برای حل این مشکل انتخاب کند؛ رویکردی که می‌تواند به طراحی ظاهری نامتعارف و حتی نامتقارن منجر شود.

با توجه به اینکه به زودی مشخص خواهد شد اپل چه طراحی را برای اولین آیفون تاشوی خود در نظر گرفته، زمان زیادی باقی نمانده و پیش‌بینی می‌شود این دستگاه در ماه سپتامبر معرفی شود. البته اگر منتظر آیفون ۱۸ استاندارد هستید، شرایط ممکن است متفاوت باشد؛ زیرا به گفته شایعات اخیر، اپل ممکن است عرضه مدل استاندارد آیفون ۱۸ را به سال آینده موکول کند.

منبع: creativebloq

۲۲۷۳۲۳

کد مطلب 2262081

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.