کد خبر 677372
۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۸:۵۸

وزیر جهاد کشاورزی: سهم هرمزگان از پروژه‌های هفته دولت ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است

ساعت 24 - هرمزگان (ایسنا) - وزیر جهاد کشاورزی در راستای معرفی پروژه‌های کشاورزی که در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید، اعلام کرد که رقم سرمایه‌گذاری مربوط به هرمزگان به ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد و همچنین برآورد شده است که خسارت‌های متوجه صیادان این استان نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان است.
وزیر جهاد کشاورزی: سهم هرمزگان از طرح‌های هفته دولت ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان است

غلامرضا نوری قزلجه، امروز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در چارچوب وزارت جهاد کشاورزی، تعداد یک‌هزار و ۹۲۵ پروژه هم‌زمان با هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید؛ مجموع اعتباری که برای اجرای این پروژه‌ها صرف شده، چیزی در حدود ۴۹.۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با اشاره به سهم قابل توجه استان هرمزگان در این مجموعه طرح‌ها افزود: از کل منابع مالی تخصیص یافته، حدود ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان هزینه گردیده و این طرح‌ها نیز در هفته دولت به مرحله بهره‌برداری می‌رسند.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت که بیشتر پروژه‌های استان هرمزگان در بخش شیلات تعریف شده‌اند و افزود: علاوه بر طرح‌های شیلاتی، پروژه‌هایی در زمینه ذخیره‌سازی گندم، احداث و توسعه سیلوها، گلخانه‌ها و طرح‌های مرتبط با حوزه آب و خاک نیز اجرا شده است.

نوری قزلجه ادامه داد: در سطح کل کشور نیز عمده پروژه‌هایی که وزارت جهاد کشاورزی برای بهره‌برداری آماده کرده، بیشتر به حوزه‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی، آب و خاک، توسعه گلخانه‌ها، شیلات و پرورش آبزیان اختصاص یافته‌اند.

وی افزود: به جز پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی، مجموعه پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی موجود در استان هرمزگان که به طور هم‌زمان در هفته دولت افتتاح می‌شوند، ارزشی در حدود ۹۲ هزار میلیارد تومان دارند.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت که این پروژه‌ها نقش مهمی در تقویت فرآیند تولید، افزایش ارزش افزوده، ارتقای فرصت‌های شغلی و بهبود امنیت غذایی ایفا خواهند کرد.

نوری قزلجه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش حیاتی صیادان استان هرمزگان در تأمین امنیت غذایی کشور، یادآور شد: یکی از نخستین برنامه‌های ما، حضور در استان هرمزگان بود تا از زحمات و تلاش‌های ارزشمند صیادان این منطقه قدردانی کنیم.

وی افزود: صیادان، به‌ویژه افراد پرتلاش منطقه هرمزگان، در زمانی که کشور با شرایط جنگ و بمباران رو به رو بود، با جدیت مسئولیت تأمین بخشی از نیاز غذایی مردم را بر عهده داشتند و اجازه ندادند چرخه تولید و عرضه محصولات آبزی متوقف شود.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: در دوران جنگ، صیادان هرمزگانی نه تنها فعالیت‌های خود را کاهش ندادند، بلکه با افزایش چشمگیر میزان صید و تولید، کشور را از واردات هزاران تن ماهی بی‌نیاز ساختند.

وی این تلاش را نمادی از تعهد، همت و مسئولیت‌پذیری جامعه صیادی دانست و ادامه داد: کوشش‌های صیادان استان هرمزگان علاوه بر تقویت تولید داخل، در کاهش وابستگی به واردات و حفظ امنیت غذایی کشور نقش بسزایی ایفا کرده است.

نوری قزلجه همچنین به خسارت‌های وارد شده به صیادان اشاره کرده و گفت: این خسارت‌ها شناسایی و برآورد شده‌اند و دولت در حال برنامه‌ریزی برای جبران مناسب و مؤثر آن‌ها است.

وی با اشاره به این که برآوردهای اولیه درباره خسارت‌های مستقیم وارد شده به صیادان حدود ۶ هزار میلیارد تومان است، افزود: خسارت‌های غیرمستقیم مانند توقف یا کاهش فعالیت‌ها، آسیب به زنجیره تأمین و اثرات اقتصادی ناشی از شرایط جنگی از این مبلغ بیشتر بوده و ممکن است تا حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان برسد.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان تأکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های لازم در دولت، تلاش می‌شود تا زمینه بازپرداخت خسارت صیادان به‌صورت مؤثر فراهم شده و بازگشت سریع آنها به شرایط پایدار تولید میسر گردد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.