کد خبر 679641
۱۴۰۵/۰۶/۰۱ ۱۵:۰۶

معاون وزیر ارتباطات دلیل کاهش کیفیت و سرعت اینترنت را اعلام کرد

ساعت 24 - احسان چیت‌ساز اعلام کرد: «تصویب و ابلاغ تشکیل اپراتورهای هوش مصنوعی در هیات دولت صورت گرفت تا این زیرساخت به‌زودی و حداکثر تا ۱۸ ماه آینده در دسترس پژوهشگران قرار گیرد.»
معاون وزیر ارتباطات پرده از علت افت کیفیت و سرعت اینترنت برداشت

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال، از جزئیات برنامه‌های جدید دولت رونمایی کرد. چیت‌ساز، این مقام مسئول، عنوان کرد که چارچوب هوش مصنوعی به‌طور رسمی تنظیم و تصویب شده و از سوی هیأت دولت نیز ابلاغ گردیده است. انتظار می‌رود با توجه به اعلام فراخوان، اپراتورهای هوش مصنوعی ایجاد شده و تا ۱۸ ماه آینده به مجموعه‌ای از محققان و کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال تحویل داده شوند.

چیت‌ساز ضمن اشاره به چالش‌های کیفیت و سرعت اینترنت، دلیل اصلی این مسائل را به کندی سرمایه‌گذاری در هسته اقتصاد دیجیتال نسبت داد. او توضیح داد: «توجیه‌پذیری اقتصادی برای سرمایه‌گذاری‌ها به دلیل عدم تطابق نرخ تعرفه با تورم، کاهش یافته است، در حالی‌که بخش عمده‌ای از خرید تجهیزات در این زمینه به منابع ارزی نیاز دارد.»

طبق گفته‌های او، آمارهای موجود نشان‌دهنده این واقعیت است که سهم هسته اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی کشور در حال حاضر حدود ۰.۷ درصد تخمین زده می‌شود. این عدد در کشورهای پیشرفته به مراتب بالاتر است؛ به‌طوری که در چین، این سهم به ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی می‌رسد.

معاون وزیر ارتباطات همچنین به حملات سایبری گسترده‌ای که در دوران جنگ رمضان اتفاق افتاد، اشاره کرد و از حمله به بیش از ۵۰۰ سایت ارتباطی خبر داد. او خاطرنشان کرد که پایداری شبکه ملی اطلاعات در آن زمان مانع از قطع کامل ارتباطات کشور شد و ارتباطات روزمره و تجاری شهروندان همچنان برقرار ماند.

توسعه زیست‌بوم‌های دولت هوشمند در راستای کلان‌پروژه ایران بوم از دیگر برنامه‌های در حال پیگیری است. این طرح به بخش‌های متنوعی مانند تجارت فرامرزی، سلامت و کشاورزی هوشمند توجه دارد و بخشی از آن در دوره دولت چهاردهم به بهره‌برداری خواهد رسید.

۲۲۷۲۷

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.