خبر نگرانکننده برای یاغی بیتاب پیش از دربی
یکی از بزرگترین چالشهای مهدی تارتار در آستانه دربی دور رفت، عدم حضور سید ابوالفضل جلالی در سمت چپ خط دفاعی تیم است. این بازیکن که از خریدهای حیاتی پرسپولیس در زمان نقل و انتقالات تابستانی به شمار میرفت، پس از پنج سال بازی در استقلال، تصمیم به انتقال به پرسپولیس گرفت، اما وضعیت حضورش در شهرآورد به دلیل مشکلاتی در هالهای از ابهام قرار دارد.
ابوالفضل جلالی که با شروعی درخشان در فصل جدید لیگ برتر همراه بود، در نخستین دیدار فصل توانست پاس گل اول پرسپولیس را در مقابل شمسآذر قزوین ارسال کند و در پیروزی دو بر صفر تیمش، یکی از برجستهترین بازیکنان میدان لقب گرفت. او همچنین در دومین بازی، به ادامه این روند امیدوار بود که بدشانسی و مصدومیت مانع ادامه کارش شد و حالا احتمال غیبتش در دربی وجود دارد.
مدافع چپ پرسپولیس که در هفته دوم و در برابر استقلال خوزستان، 25 دقیقه پرتلاش و موفق به نمایش گذاشت، به دلیل کشیدگی کشاله ران درخواست تعویض کرد و به سرعت از زمین خارج شد. او بلافاصله تحت عکسبرداری و معاینه قرار گرفت تا از وضعیت مصدومیتش مطلع شود، اما قطعاً غیبت او در دو بازی آینده به او اعلام شد.
بررسیهای پزشکان متخصص حاکی از آن بود که جلالی در دو مسابقه پیاپی مقابل تراکتور و ملوان انزلی نخواهند بود و وضعیت حضورش در دیدار روز 11 شهریور برابر استقلال هنوز نامشخص است. البته تشخیص اولیه بیانگر این بود که او به احتمال زیاد در دربی نیز غایب خواهد بود.
با این حال، با وجود نظر پزشکان مبنی بر احتمال غیبت او در دربی، جلالی پس از دیدار هفته دوم در برابر استقلال خوزستان، روزها و شبهایش را به طور جدی صرف درمان و فیزیوتراپی کرده است تا بتواند خود را به این بازی حساس برساند و به دستان مهدی تارتار ملحق شود.
او همچنین بهطور جدی در تلاش است که پس از بازی با ملوان به تدریج به تمرینات انفرادی بازگردد، اما در حال حاضر احتمال حضورش در دربی نزدیک به صفر است؛ مگر اینکه این مدافع چپ بخواهد به خود فشار آورد و هر طور شده برای تیم قرمزها به میدان برود.