کد خبر 681944
۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۰۷:۲۶

تیراندازی خلافکاران به دو محیط‌بان در منطقه حفاظت‌شده مند

ساعت 24 - بوشهر (ایسنا) - در صبح زود سوم شهریور، دو محیط‌بان در منطقه حفاظت‌شده مند بوشهر در حین تعقیب متخلفان هدف تیراندازی قرار گرفتند و با اصابت ساچمه‌ها دچار آسیب شدند. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بر لزوم پیگیری فوری این واقعه و اتخاذ اقدام قانونی نسبت به افراد مسئول تأکید نمود.
تیراندازی متخلفان به دو محیط‌بان در منطقه حفاظت‌شده مند

عبدالرحمن مرادزاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، در روز چهارشنبه چهارم شهریور به دیدار دو محیط‌بان مجروح در منطقه حفاظت‌شده مند پرداخت و بر اهمیت پیگیری جدی حادثه تأکید نمود.

این دو محیط‌بان در بامداد سوم شهریور و در حین مأموریت تعقیب متخلفان مورد تیراندازی قرار گرفتند و به دلیل اصابت ساچمه‌های اسلحه دچار آسیب شدند.

مرادزاده با اشاره به شرایط کار محیط‌بانان اظهار داشت: این افراد به صورت ۲۴ ساعته برای حفظ مناطق طبیعی و منابع زیست‌محیطی استان فعالیت می‌کنند و لازم است از حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

وی همچنین بر لزوم شناسایی سریع عاملان این حادثه تأکید کرد و افزود: با همکاری مسئولان محلی و نهادهای قضائی، این موضوع باید با جدیت دنبال شود تا متخلفان در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و اقدامات قانونی علیه آنان انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، همچنین بر اهمیت رعایت اصول حفاظتی در مأموریت‌های محیط‌بانان تأکید کرد و گفت: تأمین تجهیزات انفرادی مناسب یکی از نیازهای اساسی یگان حفاظت است و باید توجه ویژه‌ای به حفظ امنیت محیط‌بانان که در صف مقدم حفاظت از طبیعت هستند، صورت گیرد.

مرادزاده همچنین خواستار تسریع در اصلاح قوانین مربوط به به‌کارگیری سلاح برای محیط‌بانان شد و ابراز امیدواری کرد که پیگیری‌های صورت‌گرفته منجر به تصویب اصلاحات قانونی گردد.

او در پایان با ابراز قدردانی از دو محیط‌بان آسیب‌دیده، آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای آنها نمود.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.