کد خبر 682085
۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۱۰:۰۹

کاهش 33 درصدی مسافران فرودگاه دبی به خاطر درگیری‌های منطقه‌ای

ساعت 24 - بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای از امارات، در نیمه ابتدایی سال جاری میلادی، تردد مسافران و پروازها در فرودگاه دبی با افت 33 درصدی روبرو شده است که این کاهش به دلیل جنگ‌های جاری در منطقه صورت گرفته است.
کاهش یک‌سومی تردد مسافران فرودگاه دبی در نتیجه جنگ در منطقه

به نقل از ایسنا، طبق آمار ارائه شده توسط فرودگاه‌های دبی و همچنین رسانه‌های اماراتی، تعداد مسافران در فرودگاه بین‌المللی دبی در نیمه نخست سال جاری با کاهشی معادل ۳۱.۳ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به ۳۱.۵ میلیون نفر رسید.

بر اساس گزارش وبسایت امارات الیوم، همچنین در این دوره زمانی تعداد پروازها به میزان ۳۲.۱ درصد کاهش یافته و به ۱۵۰ هزار و ۶۰۰ پرواز رسید، در حالی که حجم بار هوایی با کاهشی بالغ بر ۲۸.۷ درصد به تقریباً ۷۵۱ هزار تن رسید.

این کاهش به دلیل درگیری‌ها در منطقه، افزایش نگرانی‌های امنیتی و محدودیت‌ها یا بسته شدن حریم هوایی چند کشور در منطقه به وقوع پیوسته است. علی‌رغم این، تردد مسافران در سه‌ماه دوم سال با افزایش مواجه شد و تعداد آن از ۳.۵ میلیون نفر در ماه آوریل به پنج میلیون نفر در ماه ژوئن افزایش یافت.

فرودگاه‌های دبی انتظار دارند با بازگشت تدریجی شرکت‌های هواپیمایی، افزایش تعداد پروازهای بین‌المللی و رشد سفرهای ترانزیتی، عملکرد فرودگاه در نیمه دوم سال به مراتب بهبود یابد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.