کد خبر 683598
۱۴۰۵/۰۶/۰۵ ۲۱:۴۸

آتلانتیک: احتمال اعلام پیروزی ترامپ پس از بازگشایی تنگه هرمز

ساعت 24 - یک نشریه آمریکایی خبر داده است که دولت ترامپ به علت ادامه‌دار شدن جنگ ایران، در تلاش است تا فشارهای اقتصادی را کاهش دهد و تدریجاً موضوع جنگ را از دایره سیاسی و اجتماعی آمریکا کنار بگذارد.
آتلانتیک: ترامپ ممکن است پس از بازگشایی تنگه هرمز اعلام پیروزی کند

یک رسانه آمریکایی در گزارشی اعلام کرده است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در گفت‌وگوهایی غیررسمی با نزدیکان سیاسی خود از علاقه‌اش برای به پایان رساندن جنگ با ایران پس از بازگشایی تنگه هرمز صحبت کرده است.

به نقل از فرارو و به گزارش آتلانتیک، یک مشاور ترامپ و یک مقام ارشد دولتی در آمریکا اشاره کردند که ترامپ در صورت آزادسازی تنگه هرمز تمایل دارد که پیروزی خود را اعلام کند و از درگیری‌ها عبور کند.

این گزارش می‌افزاید که موضوع تنگه هرمز یکی از بزرگ‌ترین موانع بر سر راه خاتمه جنگ است. ایران در مذاکرات بر لزوم ختم جنگ و رفع محاصره دریایی آمریکا تأکید می‌کند، در حالی که پایتخت تهران در خصوص عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز در مقایسه با واشنگتن، دیدگاهی متفاوت دارد.

آتلانتیک خاطرنشان کرده است که ترامپ در شرایط فعلی به دنبال چنین پایانی است، چراکه ادامه جنگ ممکن است پیامدهای اقتصادی و سیاسی عمیق‌تری برای دولت ایشان به همراه داشته باشد. افزایش قیمت‌های انرژی و فشارهای اقتصادی ناشی از اختلال در حمل و نقل نفت از تنگه هرمز از جمله چالش‌هایی است که دولت آمریکا با آن مواجه است.

همچنین، ترامپ تلاش کرده است که تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را به عنوان بخشی از فشارهای واشنگتن حفظ کند. آتلانتیک بر این باور است که هدف ترامپ از نگه‌داشتن این فشارهای اقتصادی، نه تنها محدود کردن منابع مالی ایران، بلکه فراهم آوردن اهرم فشاری در مذاکرات نیز می‌باشد.

طبق این گزارش، بازگشایی تنگه هرمز می‌تواند به ترامپ فرصتی دهد تا بدون نیاز به رسیدن به توافقی جامع درباره تمامی اختلافات با ایران، بهانه‌ای برای به پایان رساندن جنگ داشته باشد؛ موضوعی که ممکن است به رئیس‌جمهور آمریکا این امکان را بدهد که خاتمه درگیری را به عنوان یک موفقیت سیاسی معرفی کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.