کد خبر 687098
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۲۲:۳۹

مبارزه تجربیات کاپیتان‌ها در دربی؛ علیپور بر روزبه فائق آمد!

ساعت 24 - در دربی آینده، علی علیپور به عنوان با تجربه‌ترین بازیکن در میان اعضای دو تیم خواهد بود.
دوئل تجربه کاپیتان‌ها در دربی؛ علیپور از روزبه پیش افتاد!

 این فصل، استقلال و پرسپولیس تغییرات چشمگیری در ترکیب خود ایجاد کرده‌اند و تعدادی از بازیکنان این دو باشگاه، برای نخستین بار در دربی حضور خواهند یافت. در میان بازیکنانی که در فصول گذشته برای هر یک از تیم‌ها به میدان رفته و تجربه دربی را دارند، آمار بازی‌های آنان چندان چشمگیر نیست. به عنوان نمونه، کنعانی‌زادگان، کاپیتان اول پرسپولیس، در این فصل تنها در ۱۰ دربی به بازی پرداخته است.

 علی علیپور که به عنوان کاپیتان دوم پرسپولیسی‌ها معرفی می‌شود، رکورددار بازی در دربی میان بازیکنان فعلی دو تیم به شمار می‌رود. او پیش از این در ۱۵ دربی با پیراهن قرمز به میدان رفته و حالا برای شانزدهمین بار آماده بازی است. علیپور همچنین رکورد دار بیشترین گلزنی در دربی‌ها در بین بازیکنان حاضر دو تیم است و تا کنون موفق شده ۵ بار دروازه استقلال را باز کند که در تاریخ دربی‌ها، همراه با علی جباری، غلام مظلومی و مهدی هاشمی نسب در رتبه سوم قرار دارد.

 درضمن، روزبه چشمی، کاپیتان اول استقلال، نفر دوم رکوردداران بازی در دربی می‌باشد. او برای این دیدار به خوبی آماده شده و پیشتر در ۱۴ دربی شرکت کرده و اینک برای پانزدهمین بار پیراهن تیمش را به تن خواهد کرد. چشمی نیز یک بار در دربی گلزنی کرده است، همانند حسین کنعانی‌زادگان که به عنوان کاپیتان پرسپولیس، در این بازی با او دست می‌دهد و قبلاً دو بار دروازه استقلال را باز کرده است.

 طبیعتاً آمار بازی کاپیتان‌ها از دیگر بازیکنان بیشتر است، چرا که به واسطه همین سابقه و تجربه به مقام کاپیتانی رسیده‌اند؛ اما یکی از دلایلی که تعداد بازی‌های آنان پایین‌تر از انتظار است، این است که هر سه نفر در برخی فصول به لژیونر تبدیل شده و از شرکت در دربی محروم بودند. اما این تنها وجه اشتراک آن‌ها نیست، زیرا هر ۳ نفر در جام جهانی به عنوان ملی پوش حضور داشته و در گذشته نیز بارها در دربی‌ها با یکدیگر به رقابت پرداخته و موفق به گلزنی شده‌اند!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.