کد خبر 690538
۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ۱۰:۴۱

تاکید وزارت بهداشت بر بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در مراحل اجرایی

ساعت 24 - خراسان رضوی (ایسنا) - معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: رویکرد ما در وزارت بهداشت بر اساس این اصل است که بتوانیم فعالیت‌ها و برنامه‌های خود را با مشارکت دانشجویان به انجام برسانیم و حتی در مراحل اولیه طراحی نیز از قابلیت‌ها و نگاه‌های دانشجویان استفاده کنیم. تا جایی که ممکن است، مسئولیت‌های اجرایی را به خود دانشجویان واگذار خواهیم کرد.
اهتمام وزارت بهداشت بر استفاده از ظرفیت دانشجویان در اجرای کار

مسعود حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا درباره تأثیرگذاری فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها بیان کرد: هرچند که فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها به هر اندازه که انجام شود، قطعاً از میزانی از تأثیر برخوردار خواهد بود. ممکن است تعریف ما از تأثیرگذاری به سطح نفوذ و گسترش این فعالیت‌ها مربوط شود.

وی در ادامه افزود: در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ما به این باور هستیم که زمانیکه دانشجویان در طراحی و برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی مشارکت داشته باشند، این برنامه‌ها با خلاقیت بیشتری همراه خواهد شد و ایده‌های نو و مبتکرانه جوانان خود را به‌خوبی در این فعالیت‌ها نمایان می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین تأکید کرد که مشارکت دانشجویان، موجب افزایش نفوذ و گسترش فعالیت‌های فرهنگی خواهد شد و تصریح کرد: از آنجا که حضور دانشجو در یک فعالیت و اجرای آن توسط خود آن‌ها انجام می‌شود، دیگر دانشجویان نیز انگیزه و تمایل بیشتری برای پیگیری این برنامه‌ها خواهند داشت. بنابراین می‌توان با افزایش مشارکت جوانان و دانشجویان در امور فرهنگی، میزان نفوذ و گسترش فرهنگی را ارتقا داد.

جهاددانشگاهی؛ پیوند دهنده دانشجویان و مسائل اجتماعی کشور

وی در ادامه درباره نقش دانشجویان در مسائل اجتماعی کشور توضیح داد: یکی از حلقه‌های کلیدی در ارتباط دانشجویان با مسائل اجتماعی، جهاددانشگاهی می‌باشد. سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی آن، فضایی را فراهم کرده‌اند که اساساً به دست جوانان و دانشجویان شکل گرفته و در طول سال‌ها توسعه یافته است.

حبیبی افزود: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) که در حال حاضر به عنوان یکی از خبرگزاری‌های معتبر کشور شناخته می‌شود، نیز با تلاش دانشجویان تأسیس و همچنان نقش آفرینی عنصر دانشجویی در آن حیاتی است. سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی نیز از دیگر بسترهای ارتباط دانشجویان با مسائل اجتماعی کشور محسوب می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: ما در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقداماتی همچون گسترش کانون‌های فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی دانشجویی، نشریات دانشجویی و حمایت از تشکل‌های دانشجویی را پیش گرفته‌ایم و سیاست ما بر این پایه استوار است که بتوانیم برنامه‌ها را با حضور دانشجویان برگزار کنیم و حتی در مرحله طراحی نیز از ظرفیت و ایده‌های آن‌ها بهره‌مند شویم، به‌طوری که اجرای این کارها تا حد امکان به خود دانشجویان واگذار گردد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.